Mozaik
U SKLOPU SVJETSKE TURNEJE 2022.

Koncert latinosenzacije Malume i u Zagrebu
Objavljeno 27. listopada, 2021.
U sklopu svjetske turneje "Papi Juancho World Tour 2022", svjetska latinosenzacija Maluma nastupit će, uz Beč, Pariz, Zuerich, i u Zagrebu, točnije 24. veljače 2022. u zagrebačkoj Areni. Maluma je izvođač s najviše prodanih koncertnih ulaznica u povijesti latinoglazbe koji je samo u 2017. godini u sklopu svoje turneje rasprodao više od milijun ulaznica. Njegovu planetarnom uspjehu prethodila su tri glazbena albuma "Pretty Boy Dirty Boy" (2015.), "F.A.M.E." (2018.) i "11:11" (2019.) koja su zauzela prvo mjesto Billboardove latinoliste. Jedna od značajnih glazbenih suradnji mu je ona sa Shakirom, čiji je videospot "Chantaje" na YouTubeu pogledalo gotovo tri milijarde fanova. I druge glazbene suradnje Malumi donose iznimnu popularnost poput one s J.Lo, Rickyjem Martinom, Madonnom i Marcom Anthonyjem.

Zagrebački koncert bit će jedan od prvih kojim započinje svoju europsku turneju, a organizatori turneje "Old Music Live" odabrali su lokalnog partnera, zagrebačku agenciju A4 events iza koje stoji organizacija popularnog Fresh Island Festivala i Food Truck Festivala. Maluma na koncert u Zagrebu dolazi sa svojom produkcijom u desetak velikih šlepera, a organizatori najavljuju scensko-vizualni i audiospektakl kakvom Zagreb još nije imao priliku svjedočiti.

Ulaznice za Maluma "Papi Juancho World Tour 2022" koncert u Zagrebu u slobodnoj su prodaji od 29. listopada u sustavu Entrio.hr. T.K.
Možda ste propustili...

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

Najčitanije iz rubrike