Sport
STOLNOTENISKA SUPERLIGA

Savršen vikend osječkih "vodenih"
Objavljeno 26. listopada, 2021.
Stolnotenisači Vodovod Osijeka imali su vrlo uspješan vikend. Savršeno su odradili dvostruki program u 3. kolu Superlige, prvo su u slavonskom obračunu s čistih 3:0 slavili kod Požege, potom su otišli u Dugo Selo i također uzeli dva boda. U Dugom Selu su imali teži posao, ali nakon drame od pet mečeva "vodeni" su pobijedili s 3:2.

U Požegi nije bilo nikakve neizvjesnosti, Osječani su na putu do pobjede izgubili samo dva seta. No zato su se "vodeni" dobro oznojili za bodove u Dugom Selu. Fuceč je svladao L. Martineka za 0:1, potom su Banek i Arbanas izgubili, a Dugo Selo preokrenulo na ukupnih 2:1. I bilo je to sve od domaćina jer u nastavku je Banek uspješno položio popravni u meču s L. Martinekom za 2:2, a onda je Fučec s 3:0 pobijedio M. Martineka za konačnih 3:2. I dok Osječani imaju razloga biti zadovoljni obavljenim poslom tijekom vikenda, stolnotenisači Požege su neočekivano ostali bez ičega. Izgubili su od "vodenih", ali i Cibalije (3:2) koja je na taj način upisala svoju prvu pobjedu ove sezone. Vinkovčani su igrali i u Dugom Selu, ali su izgubili s uvjerljivih 3:0.

Nakon 3. kola na vrhu tablice je GSTK Zagreb (4-1), ispred dubrovačkog Libertasa (4-0) i Vodovod Osijeka (3-2). Požega je četvrta (2-3), a Cibalia sedma s jednom pobjedom i četiri poraza. I. Li.
Možda ste propustili...

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

Najčitanije iz rubrike