Sport
PROBLEM JE MILIJUN EURA

Brozović ne popušta, a Inter ne želi dati više
Objavljeno 23. listopada, 2021.
Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović posljednjih nekoliko prijelaznih rokova uvijek je u središtu zanimanja. Priča "odlazi iz Intera", "ostaje u Interu" ove zime mogla bi dobiti nastavak, a ako je vjerovati informacijama iz talijanskih medija koji pomno prate zbivanja u Serie A, Brozović već pakira kofere i sprema se za napuštanje Milana. I to bez odštete.



Hrvatskom bi nogometašu ova šesta sezona mogla biti i posljednja u redovima talijanskog prvaka, ugovor mu istječe na ljeto, a problemi su se pojavili u pregovorima oko novog ugovora. Brozović nikako da nađe zajednički jezik s klubom, Inter svom veznjaku želi povisiti plaću s 3,5 na četiri milijuna eura godišnje, a Broz traži nešto više, okruglih pet milijuna. Nerazzurri su u lošoj financijskoj situaciji i milijun eura više im je puno, već su smanjili plaće nekim igračima, prodali Hakimija i Lukakua, pa nemaju namjeru udovoljiti zahtjevima hrvatskog reprezentativca.



- Sretan sam što vam mogu reći da smo umalo sve dogovorili s Nicolom Barellom i Lautarom Martinezom. Ubrzo bi trebali potpisati novi ugovor. S druge strane, s Brozovićem smo puno dalje od dogovora. Međutim, vjerujem da ćemo i to riješiti - kazao je direktor Intera Giuseppe Marotta.



Ako zapne na tom milijunu, Brozović je na kraju sezone slobodan igrač, a već ove zime vjerojatno će početi pregovore sa zainteresiranim klubovima, a takvih ima, u prvom redu Manchester United. Tottenham, Liverpool, PSG, a navodno se za njega raspituje i Barcelona. I. Li.
Najčitanije iz rubrike