Osijek
IZLOŽBA FOTOGRAFIJA ČLANOVA UDRUGE ISTOK U OBJEKTIVU

Žele kupiti hranilicu za konje
Objavljeno 22. listopada, 2021.
Istok u objektivu, udruga fotografa i zaljubljenika u fotografiju te Udruga 4 lista - udruga za terapijske i rekreacijske aktivnosti, zajednički organiziraju dvodnevnu humanitarnu izložbu "Prvi list". Izložba se održava u subotu i nedjelju, 23. i 24. listopada, u prostorijama Udruge Osječka tvornica ideja, dvorište Stare pekare, katakomba 6. Otvorenje je planirano za 23. listopada, u 18 sati.

Riječ je o humanitarnom projektu planiranom u četiri dijela, pri čemu je izložba fotografija njegov prvi dio. Krajnji je cilj akcije prikupiti putem donacija sredstva za nabavu hranilice za konje Udruge 4 lista, a upravo će konji biti motiv izložbe. Riječ je konjima bez kojih Udruga 4 lista ne bi mogla provoditi terapijsko jahanje, što je jedan od temelja djelovanja te udruge. Izložbu su pomogli udruga Osječka tvornica ideja, tvrtka Biroprint, Kulturni centar te Glas Slavonije kao medijski pokrovitelj.

- Poput svih ostalih na ranču Udruge 4 lista, i mi u ovu priču ulazimo volonterski, sa željom da upoznamo naše sugrađane s hvalevrijednim radom ovih divnih ljudi, ali i upozorimo na problem s kojim su se susreli. Kako nam je jasno da je dugačak put do nove hranilice za konje, ideja je nastaviti ovu priču kroz još tri projekta te ju, simbolično, zaokružiti na četiri lista - kaže Mario Mihaljević, predsjednik Istoka u objektivu. I.R.G.
Možda ste propustili...

KONCERT TEEN ZBORA INSTITUTA POLIFONIJA

Pomozite im otputovati u Belgiju na natjecanje

“SMJEŠKO” ZA MAME I BEBE

Na promenadi kućica za dojenje i previjanje

Najčitanije iz rubrike