Osijek
EFOS: BUSINESS FUTURE IN CROATIA

Kad završite fakultet, ostanite u Hrvatskoj
Objavljeno 23. listopada, 2021.
Na Ekonomskom fakultetu u petak je počela dvodnevna konferencija pod nazivom Business Future in Croatia. Uz niz etabliranih predavača - uspješnih poduzetnika iz tvrtki i obrta te sportaša poput Roberta Seligmana, ima za cilj mladima pokazati prednosti ostanka u Hrvatskoj nakon završenoga fakulteta.



- Ovu smo konferenciju osmislili s ciljem da mladima pokažemo zašto vrijedi ostati u Hrvatskoj nakon stjecanja diplome. S pomoću interaktivnih predavanja pokazat ćemo im da se i u Hrvatskoj može uspjeti te da ima mjesta za napredak. Iseljenje iz Hrvatske ne bi uopće trebalo postojati kao opcija, no činjenica je da smo čuli od dosta kolega kako planiraju nakon fakulteta otići u inozemstvo. Mi smo ovdje da ih uvjerimo u suprotno - rekao je Matej Švob, AIESEC-ov potpredsjednik za stvaranje partnerstava i sponzora te glavni organizator konferencije.



Među predavačima su bili Ivan Škojo, Nandino Lončar, Martina Karalić, Boris Bajtl, Alan Mate Orlić, Tomislav Bilić, Nina Kelavić, Tomislav Barbarić, Jasenka Pejaković, Sandi Hadžić i Katarina Horvat. Konferencija završava u subotu panelom o poveznicama sporta i businessa. Ma.M.
Možda ste propustili...

JEDNI U BIH, DRUGI U ZAGREBU, TREĆI RASUTI PO SVIJETU...

Livnjaci se družili u Parku prinčeva

UDRUGA NE-OVISNOST KROZ EU PROJEKT OSIGURALA VLASTITE PROSTORE

Mišetić: Ovo će podići kvalitetu i razinu usluge našim korisnicima

NA DAN PARLAMENTARNIH IZBORA

Trgovine koje rade 17. travnja

Najčitanije iz rubrike