Mozaik
ŠIMA JOVANOVAC SLAVI 55 GODINA KARIJERE

Koncert Šimunovo u Županji 28. listopada
Objavljeno 23. listopada, 2021.
Šima Jovanovac slavi 55 godina svoje plodne glazbene karijere, a kako drugačije nego tradicionalnim koncertom Šimunovo. Šima će nakon nekoliko koncerata u dvorani Lisinski u Zagrebu i u HNK-u u Osijeku, svoj imendan obilježiti u Županji, 28. listopada, u 19.30 sati. Koncert nosi naziv "Naših 55 godina" i spomenar je na Šiminih 55 godina karijere koja je uvelike vezana uz županjski kraj. Koncert je pod pokroviteljstvom Grada Županje i ulaz je besplatan, ali isključivo uz prethodnu rezervaciju ulaznica koje su dostupne na blagajni Stanobiroa u Županji (radnim danom od 7 do 14 h).

- Sretan sam i zadovoljan što sam na domaćem terenu i što ovaj jubilej mogu održati kod kuće. Ovo će biti prekrasno Šimunovo, prekrasna priča i svi koji budu došli zasigurno će uživati. Izvođači su sve moji prijatelji i oni koji su obilježili moju karijeru, od Crvenih Makova, pa do svih onih s kojima sam surađivao i, naravno, važno je da su to domaći ljudi kojima sam okružen svakodnevno i koji pronose glas narodne glazbe i dobru volju prema cijelom svijetu, posebice prema svojoj dragoj domovini i Slavoniji koju nemjerljivo cijene. Zahvaljujem Gradu na svemu što čini za ovaj koncert i žao mi je samo što neće moći biti mnogo ljudi, jer dvorana prima nekih 600 mjesta, ali zato smo se pobrinuli i za streaming kako bi i svi ostali mogli pogledati kako je to bilo na Šimunovu u Županji. Kako volim reći program će trajati koliko bude trajao, važno je da se zabavimo i priuštimo našoj vjernoj publici program kakav zaslužuje - rekao je Šima Jovanovac. Na Šimunovu nastupit će Crveni makovi, Cecilija, Vlatka Kopić-Tena, Antun Nikolić Tuca, Art Voice, Darko Ergotić, Orkestar Batorek te mnogi drugi.

Koncert će se održati sukladno propisanim mjerama Stožera civilne zaštite i HZJZ-a. Ulaz je moguć isključivo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde, potvrde o preboljenju bolesti COVID-19 unazad šest mjeseci, ili potvrde o negativnom brzom antigenskom testu ne starijem od 48 sati. V.Grgurić
Nastupaju Crveni makovi, Cecilija, Vlatka Kopić-Tena, Antun Nikolić Tuca, Art Voice, Darko Ergotić...

Možda ste propustili...

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

OSMI PUT U SLAVONSKOM BRODU

CMC 200 Slavonija fest: Parni valjak

Najčitanije iz rubrike