TvObzor
NAKON 18 GODINA U ULOZI AGENTA GIBBSA

Mark Harmon oprostio se od serije "NCIS"
Objavljeno 22. listopada, 2021.
Nakon što je 18 godina predvodio glumačku ekipu CBS-ove najpopularnije kriminalističke drame, Mark Harmon napokon je odlučio napustiti "NCIS". Dugogodišnji glavni glumac prvi put našao se u ulozi specijalnog agenta Gibbsa u seriji JAG 2003. godine, a seriju napušta usred prikazivanja njene 19. sezone. Harmon se posljednji put našao u ulozi u četvrtoj epizodi sezone koja se trenutačno prikazuje, tijekom koje je Gibbs odlučio ostati na Aljasci, nakon što je krajem prošle sezone gotovo ubijen u eksploziji te je odlučio napustiti svoj posao u NCIS-u. No showrunner Steven D. Binder otkriva kako ćemo ipak možda imati prilike vidjeti ponovno omiljenog lika, posebno zato što Harmon ostaje na seriji raditi kao izvršni producent.

- Kao izvršni producent i dragi prijatelj, Mark nastavlja biti bitan dio serije. Naša zvijezda vodilja uvijek je bila vjerna našim likovima i ta istina uvijek je vodila priče koje donosimo i u kojem smjeru naši likovi idu. Tako da, što se tiče Gibbsove budućnosti, kao što su dugogodišnji fanovi serije mogli kroz godine primijetiti, nikad nemojte računati da je Leroy Jethro Gibbs izvan priče - kaže Binder.

U kojem će smjeru ići serija bez Gibbsa, za sada nije poznato, ali već je većina glavne glumačke ekipe promijenjena kroz godine, pa očekujemo da će ipak naći neki svoj put. Još uvijek su u seriji ostali neki originalni i neki dugogodišnji likovi koje glume Sean Murray, Brian Dietzen, Rocky Carroll i David McCallum, kao i stalni likovi koje glume Wilmer Valderrama i Diona Reasonover, koji su se glumačkoj ekipi pridružili u 14. sezoni. T.K.
Možda ste propustili...

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

Najčitanije iz rubrike