TvObzor
VRAĆAJU SE POZNATA LICA

Uskoro stiže druga sezona serije "Školsko zvono"
Objavljeno 22. listopada, 2021.
Novi nastavci serije "Školsko zvono" u drugoj će sezoni stići na Peacock već ovog studenoga, a ponovno ćemo gledati i poznata lica. Originalni glumci Mark-Paul Gosselaar, Tiffani Thiessen, Elizabeth Berkley-Lauren, Mario Lopez i Lark Voorhies vraćaju se u svoje poznate uloge. Nova sezona sastoji se od deset polusatnih epizoda i prati studente koji se pripremaju za natjecanje u Southern California School Spirit.

Daisy (Haskiri Velazquez) je odlučna ne dopustiti da ju ometu "Bayside gluposti", ali kada novi slatki student postane predstavnik učeničkog vijeća, ona se odjednom nađe potpuno izgubljena. Mac (Mitchell Hoog) to natjecanje vidi kao priliku da napokon iziđe iz očeve sjene. Jamie (Belmont Cameli) oslanja se na Lexi (Josie Totah) tijekom razvoda njegovih roditelja, dok se Lexi bori s time kako imati više razumijevanja. Aisha (Alycia Pascual-Peña) traži zamjenu za otkazani nogomet, a DeVante (Dexter Darden) zaljubljuje se u bogatu Bayside djevojku. Slater (Lopez) i ponovno slobodna Jessie (Berkley-Lauren) počnu se zbližavati unatoč svojoj uzburkanoj ljubavnoj prošlosti.

Dustin Diamond i Dennis Haskins jedini su članovi originalne glumačke ekipe koji se nisu pojavili u prvoj sezoni ovog reboota. Diamond je čak bio u pregovorima za pojavljivanje u drugoj sezoni, ali je u međuvremenu preminuo od raka. Što u drugoj sezoni serije čeka učenike srednje škole Bayside doznat ćemo 24. studenoga. T.K.
Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

Najčitanije iz rubrike