Osijek
IZLOŽBA "ŽIVJETI S DRAVOM"

Dođite na Vodenicu i glasajte za najljepšu fotografiju
Objavljeno 20. listopada, 2021.
Vremenske prilike baš i ne dopuštaju održavanje aktivnosti planiranih na otvorenome, pa je tako i s izložbom “Živjeti s Dravom”. Kako doznajemo od Željke Vrebac iz Javne ustanova Agencija za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Osječko-baranjske županije, izložba fotografija “Živjeti s Dravom” prebačena je u Ekoudrugu Vodenica.



- Festival “HeadOnEast”, koji je trebao biti održan 22. i 23. listopada, ponovno se odgađa zbog najavljenih loših vremenskih uvjeta. U Galeriji Kazamat u Osijeku 22. listopada trebala je biti postavljena fotoizložba “Živjeti s Dravom”, odnosno ondje je trebala biti prezentacija radova s fotonatječaja koji je bio raspisan u povodu obilježavanja Međunarodnog dana rijeke Drave. Stoga smo planiranu izložbu premjestili na Vodenicu, uz Solarski trg 1 u Osijeku. Otvorenje će biti u subotu, 23. listopada, od 10 sati - pojasnila je Željka Vrebac.



Organizatori prezentacije fotografija pozivaju zainteresirane da dođu na Vodenicu pogledati izložbu i potom glasaju za fotografiju koja im se najviše svidi. Tri fotografije koje budu imale najveći broj glasova osvajaju nagrade. D.P.
Možda ste propustili...

DJELATNICI VODOVODA SU NA TERENU

Nastavak ispiranja mreže hidranata

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

Najčitanije iz rubrike