Dome slatki dome
NOVO MJESTO U GRADU ZA SVE PRAVE NJUŠKE

Pas i psići pružit će vašem ljubimcu najbolju njegu i premium proizvode!
Objavljeno 21. listopada, 2021.

Pas je čovjekov najbolji prijatelj, a vaš najbolji prijatelj od sada ima najbolje mjesto u gradu koje će se brinuti o svim njegovim potrebama. Pas i psići novi je salon i trgovina za kućne ljubimce u Osijeku, u ulici Adama Reisnera 84, koji, usprkos zabavnom imenu, vrlo ozbiljno pristupa njezi, kvalitetnoj hrani i opremi za pse i psiće svih oblika i veličina.

 

Na uljepšavanje kućnog ljubimca dobrodošli su psi, mačke - i vlasnici!

 

Pristup koji ujedinjuje trgovinu i njegu kućnih ljubimaca jedinstven je u ovom dijelu Hrvatske. I samo pružanje njege već se u startu razlikuje od uobičajenom pristupu uljepšavanja kućnih ljubimaca. Voditeljica i glavna “groomerica” Izabela Fiala ima više od 15 godina iskustva u radu sa životinjama, a napustila je rad u veterinarskoj ambulanti ne bi li s osnivačima salona uskočila u ovu avanturu vjerujući da svaki ljubimac zaslužuje najbolju njegu i skrb, bilo da je riječ o uljepšavanju ili prehrani. Upravo zbog toga vlasnik psa ili mačke (da, i mačke su dobrodošle!) može biti prisutan u blizini svog ljubimca dok se uređuje, kako bi ljubimac, a i vlasnik, bili mirni i uvjereni da su u pravim rukama.

 

Više od ljepote: Pas i psići brinu i o zdravlju vaših prijatelja

 

Uljepšavanje i njega obavljaju se profesionalno i s puno ljubavi, a putem web stranice može se lako izabrati jedan od  grooming paketa, bilo da uzimate puni paket ili mini, a na istom se mjestu odmah može i rezervirati termin! Grooming paketi tako se sastoje od kupanja i opuštajuće masaže, sušenja i feniranja, šišanja i uljepšavanja, a tu je i skraćivanje noktiju, higijena ušiju te čišćenje analnih žlijezdi.

 

Kako voditeljica i glavna “groomerica” Izabela Fiala napominje:

 

Uljepšavanje i njegu obavljamo profesionalno i s puno ljubavi jer želimo da se vaš ljubimac osjeća opušteno i ugodno za vrijeme groominga. U svakom ćemo vas trenutku posavjetovati i u slučaju potrebe ukazati na zdravstvene probleme koji zahtijevaju veterinarski pregled. U salonu imamo i digitalnu vagu za životinje te pri svakom posjetu možete provjeriti kako vaš ljubimac napreduje s kilažom i je li ona u skladu s obzirom na pasminu i uzrast. Na taj način možete spriječiti bolesti povezane s pretilošću.

 

A da bi još više pomogli zdravlju vaših ljubimaca, Pas i psići u ponudi imaju premium hranu za pse i mačke s većim udjelom mesa i smanjenim udjelom žitarica - Royal Canin, Monge i Taste of the Wild. Prilagođena prehrana pomaže mačkama i psima živjeti što je moguće zdraviji život zahvaljujući mnoštvu antioksidansa, vitamina, minerala, vlakana i prebiotika koji su ključni da bi vaši kućni ljubimci bili lijepi, zdravi i sretni. Osim toga, u trgovini možete za vaše ljubimce pronaći i poslastice, opremu, kao što su vodilice, ogrlice, ležajevi, igračke, kozmetiku (šampone, regeneratore, paste za zube, upijajuće podloge), dodatke prehrani, poput vitamina, probiotika ili lososovog ulja, te još mnogo toga!

 

Vjernost se cijeni!

 

Kako vi cijenite vjernost vaših kućnih ljubimaca, tako i Pas i psići cijeni vašu. Prilikom dogovaranja termina za njegu psa ili mačke, možete pristupiti programu vjernosti. Za svaki “grooming” dobivate jednu “šapicu”, a skupljanjem “šapica” dobivate pravo na besplatan proizvod (nakon tri skupljene šapice) ili grooming (nakon 6 skupljenih šapica). Naravno, tu je mogućnost i kupovine poklon-bonova u vrijednosti od 100, 150 i 200 kuna.

 

Osim web stranice, Pas i psiće možete pratiti i na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu. Na njima ćete pronaći već mnoge sretne njuškice koje su prošle kroz stručne ruke tima iz salona Pas i psići, koji se vesele vidjeti još mnoge iz Osijeka i šire!

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike