Sport
VAŽNA KARIKA

Jugović ostaje "jednu plus jednu"
Objavljeno 16. listopada, 2021.
Jedan od najiskusnijih igrača NK Osijek i jedan od rijetkih koji je rođeni Osječanin, Vedran Jugović, produžio je ugovor s bijelo-plavima na još godinu dana s mogućnošću aktiviranja na još godinu dana. Zapravo, to znači kako bi taj 32-godišnji veznjak u redovima bijelo-plavih trebao ostati do 2023. godine.

- Zadovoljni smo što smo s Vedranom brzo postigli dogovor oko produženja ugovora. On je iznimno važan za našu momčad na i izvan terena. Sve što mu mogu poželjeti jest zdravlje, jer ljudska i igračka kvaliteta kod njega nisu upitne - rekao je Nenad Bjelica, trener nogometaša Osijeka.

Jugović je također bio zadovoljan što će karijeru nastaviti u Osijeku, a vrlo vjerojatno će je i završiti tamo gdje je ona i počela, samo ne u Gradskom vrtu nego na novom stadionu na Pampasu.

- Želim zahvaliti ljudima iz kluba na ukazanom povjerenju. Brzo smo se dogovorili, jer kod mene uopće nije bila upitna želja za ostankom. Za mene je kao rođenog Osječanina privilegij igrati u NK Osijek. Kao klinac sanjao sam ostvariti velike stvari sa svojim klubom, a sada mi se za to nudi prilika. Prošle sezone napravili smo odlične stvari, a vjerujem kako ćemo i ove biti konkurentni u borbi za naslov. Zreli smo i spremni za to kao momčad, a znate i sami kako se u nogometu za velike rezultate treba poklopiti dosta stvari. No, vjerujem kako ćemo doći do onoga što svi želimo, a to je osvajanje ponekog trofeja - rekao je Vedran Jugović, iskusni veznjak bijelo-plavih.

Zapravo, Bjelica je rekao sve kada je pričao o zdravlju, jer kada je Vedran fit onda uopće nema dvojbe kako je jedna od pozicija u veznom redu njegova. Iako pripada među najiskusnije igrače u momčad u svakom susretu Jugović svojim zalaganjem i golemom željom treba biti primjer svim suigračima kako se bori za klupske boje. D.Keler
Za mene je kao rođenog Osječanina privilegij igrati u NK Osijek, kaže Jugović

Najčitanije iz rubrike