Sport
NEXE U SEDAM DANA IGRA TRI SUSRETA

Našičani u Sesvete, pa Varaždin i onda u Provansu
Objavljeno 12. listopada, 2021.

Susretom protiv kutinske Moslavine rukometaši NEXE-a ušli su u ritam igranja dvije utakmice tjedno u kojemu će biti gotovo bez prestanka do okupljanja reprezentacija za nastup na Europskom prvenstvu. Iznimka će samo biti reprezentativni tjedan početkom studenoga. U srijedu u 19 sati "našički gromovi" gostuju u Sesvetama u zaostalom susretu Lige B Paket24 Premijer lige. Ostati će našička momčad malo sjevernije, jer već u subotu gostuju u Varaždinu u sklopu redovnog 6. kola. A nakon Varaždina slijedi put u Francusku, u pokrajinu Provansu gdje će protiv Pauc handballa 19. listopada započeti nastup u skupini Europske lige.


Gostovanje prvo kod Sesveta, a potom i u Varaždinu budi nedavna, neugodna sjećanja kod našičkih rukometaša. U Sesvetama su doživjeli poraz, dok su u Varaždinu uspjeli u posljednjim sekundama sačuvati pobjedu. U Sesvetama je bilo tada 35:31 za domaćina, dok su u Varaždinu, na kraju prošle sezone, Našičani slavili 29:28.


- Koliko su Sesvete dobra mlada momčad okusili smo prošle sezone, tako da znamo što nas očekuje. Igramo u novoj dvorani pa vjerujem da će biti dosta i publike. Neće to biti laka utakmica i zato se za nju posebno pripremamo. Postavit ćemo se s najjačim sastavom koji ćemo imati u tom trenutku i nadam se kako ćemo odigrati slično kao i većinu utakmica u ovoj sezoni - rekao je Branko Tamše uoči gostovanja u Sesvetama spomenuvši u rečenici-dvije i gostovanje u Varaždinu.


- Tamo smo izvukli živu glavu. Sigurno oni žele to ponoviti. U ovom trenutku mene zanimaju Sesvete, a kada to završi, okrećemo se Varaždinu - poručio je trener NEXE-a. K.L.

Najčitanije iz rubrike