Sport
SPARING HRVATSKIH SUPETEŠKAŠA

Šteta što obojica ne mogu na SP
Objavljeno 12. listopada, 2021.
Nedjeljni izborni sparing u Zagrebačkom velesajmu dvojice superteškaša Marka Miluna i Osječanina Luke Pratljačića odlučivao je o tome tko će predstavljati Hrvatsku u najtežoj kategoriji na Svjetskom boksačkom prvenstvu koje će se od 24. listopada do 6. studenoga održati u Beogradu. Milun je u Zagreb stigao iz Portugala gdje je u kampu Dilliana Whytea, koji se priprema za borbu sa Šveđaninom Wallinom na spektaklu 30. listopada, u Londonu. Prije toga Milun je odrađivao sparinge i sada već bivšem svjetskom prvaku Anthonyju Joshui, kao i s našim superteškašem Petrom Milasom. S druge strane Pratljačič je odradio pripreme u talijanskom Asizu gdje je imao sparinge s talijanskim i njemačkim supeteškašima. U nedjeljnom sparingu ipak je odlučilo - iskustvo. Kao i činjenica da je Milun tri mjeseca u ringu s najvećim superteškašima svijeta, dok je iza Pratljačiča razdoblje u kojem se vraćao nakon oporavka od teških ozljeda. Milun je pokazao više u sve tri runde, premda je Pratljačić ostavio prilično dobar dojam.



- U ovom trenutku to je realnost. Milun je ipak nešto bolji, premda se vidi kako se Luka digao - komentirao je Matej Matković, trener osječkog boksača.



Inače, nakon viđenog u nedjeljnom meču, neki od najvećih hrvatskih boksačkih autoriteta komentirali su kako je prava šteta što na SP-u ne mogu nastupiti obojica. K.L.
Možda ste propustili...

ČETVRTFINALE KUPA HRVATSKE ZA RUKOMETAŠE

Sesvete ovoga puta mirno kroz Zrinjevac

MELEM NA RANE BILA BI DOMAĆA POBJEDA PROTIV HAŠK SOKOLA

Baranjcima hitno treba pobjeda

DENIS KRSTANOVIĆ, TRENER BSK-A

Šibenik se nije javio, ne nude stimulaciju

Najčitanije iz rubrike