Osijek
EKONOMSKI FAKULTET

Potpisan sporazum o znanstveno-stručnoj suradnji između Ekonomskog fakulteta i Saponije
Objavljeno 11. listopada, 2021.

Danas je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku potpisan sporazum o znanstveno-stručnoj suradnji između ove akademske ustanove i Saponije. Ugovor su potpisali dekan Ekonomskog fakulteta prof.dr.sc Boris Crnković i Predsjednica uprave Saponije dr.sc Dajana Mrčela. Predmet ovog sporazuma je uspostavljanje i razvijanje znanstveno-razvojne i stručne te poslovne suradnje u nizu znanstveno-razvojnih i stručnih područja.  Potpisivanjem sporazuma i formalno je potvrđena dugogodišnja uspješna suradnja Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Saponije u organiziranju stručnih praksi, seminara, posjeta tvornici i edukativnih programa, posebno na kolegiju Marketing strategije.

„Ekonomski fakultet i Saponia osigurat će pretpostavke za realizaciju dogovorenih projekata i programa, a takav koncept doprinosi razvoju zajednice te omogućava mladim akademskim građanima kvalitetniju podlogu za poslove za koje se obrazuju“ naglasio je prof. Crnković.

„Kroz suradnju s Ekonomskim fakultetom gradi se i kvalitetna baza stručnog kadra, a Saponia već godinama provodi uspješan model zapošljavanja mladih kadrova s tek stečenom diplomom“, izjavila je Dajana Mrčela. D.Ku.

Možda ste propustili...

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

DESETO IZDANJE KREATIVNE RIZNICE

Rizničarska kreativnost usmjerava životopise

Najčitanije iz rubrike