Mozaik
OSJEČANI NA NACIONALNOJ TOP-LISTI NAJEMITIRANIJIH PJESAMA OVOG TJEDNA

Delač prvi, a Mia ima najveći skok
Objavljeno 11. listopada, 2021.
Igor Delač je s pjesmom "Samo zbog vas" (Croatia Records) ponovno na prvom mjestu HR Top 40 liste. Lista HR Top 40 donosi službene i sveobuhvatne rezultate mjerenja radijskog emitiranja na više od 130 radijskih stanica u Hrvatskoj. Pjesma "Ja još uvijek imam istu želju" (Aquarius Records) Nine Badrić ponovno je na drugom mjestu liste, a treće mjesto pripalo je novom ulazu. Riječ je o pjesmi "Lažu fotografije" (Dallas Records) s kojom je Gibonni osvojio novi najviši ulaz. Sam Gibonni rekao je da mu je pjesma "Lažu fotografije" jedna od najdražih na albumskom izdanju "U po‘ ure", a na njoj su se kao gosti pridružili istaknuti instrumentalisti, džez-pijanist Matija Dedić i gitarist Yogi Lonich te Simfonijski orkestar HRT-a. Na četvrtom je mjestu i dalje Zsa Zsa s pjesmom "Volim što te ne volim" (Rubikon Sound Factory), a peto mjesto pripalo je pjesmi "San" (Agapa) Saše Lozara.

Osim pjesme "Lažu fotografije", na listu su ušle još četiri nove pjesme. Matija Cvek je s pjesmom "Generacija" (Menart) na 8. mjestu, a nakon njega na 15. mjesto dolazi Vanna s "Pjesmom o tebi" (Croatia Records). Tonči Huljić & Madre Badessa i pjesma "Bogu iza nogu" (Tonika) na 38. su mjestu, dok je Petar Dragojević s pjesmom "Hvala što si tu" (Croatia Records) ušao na 40. mjesto. Najveći skok osvojila je pjesma "Neki novi ljudi" (Croatia Records) osječke pjevačice Mije Dimšić koja se s 31. mjesta popela na 23. mjesto liste. Što se tiče najizdržljivijih na listi, tu titulu i dalje drže "Volim kako se smiješ" (Dallas Records) i Nikolina Tomljanović & Belfast Food, koji su na listi već 38 tjedana.

Zagorska regija i Središnja Hrvatska prošlog su tjedna najviše uživale u Igoru Delaču i pjesmi “Samo zbog vas”, Istra i Primorje vole Gibonnija i “Lažu fotografije”, Slavonija Ninu Badrić i “Ja još uvijek imam istu želju”, a Dalmacija i Grad Zagreb Matiju Cveka i “Generaciju”. T.Kvorka
Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike