Regija
„UHVATI PA PUSTI“ U NEPEKIDNOM TRAJANJU OD 48 SATI

Đakovčani pobjednici josipovačkog 1. Carp Cupa
Objavljeno 12. listopada, 2021.

JOSIPOVAC PUNITOVAČKI - Na ribnjaku u Drljaku  josipovačke RU „Karas“ u neprekidnom trajanju od 48 sati, u vremenu od prošlog petka u podne do nedjelje, do 12 sati, održan je 1. Carp Cup, natjecanje u ribolovu na šarana i amura. Natjecalo se devet ekipa – tri iz Đakova, te po jedna iz Čepina i Punitovaca, kao i tri ekipe domaćina. U svakoj ekipi mogla su biti dva, odnosno tri natjecatelja, a lovilo se po sistemu  „uhvati pa pusti“.

Najbolja je bila ekipa CT Izidori Đakovo sa 73,63 kg ulova, drugi su bili CT Linjak Punitovci sa 64,77, a treći ekipa domaćina, CT Kumovi sa 44, 20 kg ulova. Naj-ulov - šaran od 16,18 kg, ostvarila je ekipa CT Izidori, Đakovo. Tri ekipe ostale su bez ulova, a ukupno je ulovljeno i u vodu vraćeno 211,16 kg ribe. Sudili su Mislav Kristek, Josip Ćano, Branko Kuric i Josip Kanisek, Gonzo. Uslijedilo je i druženje uz čobanac, specijalitet Steve Kristeka.

Prve tri ekipe nagrađene su medaljama, peharima i novčanim iznosom. Pokrovitelj natjecanja bila je Općina Punitovci. S.Ž.

Možda ste propustili...

9. OBRTNIČKO-GOSPODARSKI SAJAM

Predstavit će i kovački zanat

OŠ VLADIMIRA NAZORA U ERASMUS+ PROJEKTU

Vinkovački osnovci ugostili španjolske vršnjake

Najčitanije iz rubrike