Regija
„UHVATI PA PUSTI“ U NEPEKIDNOM TRAJANJU OD 48 SATI

Đakovčani pobjednici josipovačkog 1. Carp Cupa
Objavljeno 12. listopada, 2021.

JOSIPOVAC PUNITOVAČKI - Na ribnjaku u Drljaku  josipovačke RU „Karas“ u neprekidnom trajanju od 48 sati, u vremenu od prošlog petka u podne do nedjelje, do 12 sati, održan je 1. Carp Cup, natjecanje u ribolovu na šarana i amura. Natjecalo se devet ekipa – tri iz Đakova, te po jedna iz Čepina i Punitovaca, kao i tri ekipe domaćina. U svakoj ekipi mogla su biti dva, odnosno tri natjecatelja, a lovilo se po sistemu  „uhvati pa pusti“.

Najbolja je bila ekipa CT Izidori Đakovo sa 73,63 kg ulova, drugi su bili CT Linjak Punitovci sa 64,77, a treći ekipa domaćina, CT Kumovi sa 44, 20 kg ulova. Naj-ulov - šaran od 16,18 kg, ostvarila je ekipa CT Izidori, Đakovo. Tri ekipe ostale su bez ulova, a ukupno je ulovljeno i u vodu vraćeno 211,16 kg ribe. Sudili su Mislav Kristek, Josip Ćano, Branko Kuric i Josip Kanisek, Gonzo. Uslijedilo je i druženje uz čobanac, specijalitet Steve Kristeka.

Prve tri ekipe nagrađene su medaljama, peharima i novčanim iznosom. Pokrovitelj natjecanja bila je Općina Punitovci. S.Ž.

Možda ste propustili...

ŠKOLSKO SPORTSKO DRUŠTVO "SREDNJOŠKOLAC"

Našički šahisti idu na državno

ELEKTRONIČKE PRIJAVE DO 16. PROSINCA

Nezaposlenima od Grada po 300 kuna

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZA MOMIRA, MILANA I BRANKA

15. Memorijalna utrka za 30. obljetnicu poginulih vitezova

2

PRIJEDLOG S VIJEĆNIČKE GOVORNICE

Prometno "prepolovljen" grad treba novu odluku

3

GRADSKO VIJEĆE POTVRDILO ODLUKU ODBORA

Priznanja za Dan Valpova primit će sedmero laureata