Sport
KAPETAN PREDVODI HRVATE U OSIJEKU

Modrić: Čeka nas teži protivnik od Cipra
Objavljeno 11. listopada, 2021.
Kapetan Luka Modrić propustio je rujanske akcije Vatrenih, ali ponovno je u reprezentaciji. Igrao je protiv Cipra, povest će Hrvatsku i protiv Slovaka u Gradskom vrtu.

- Očekuje nas teška utakmica. Slovaci vole igrati nogomet, vole se nadigravati. Daleko su teži suparnik nego Cipar. Međutim, vjerujem kako ćemo uz podršku navijača osvojiti tri važna boda - kaže Modrić.

Slovačka je trenutačno četvrta u skupini H sa sedam bodova manje od Hrvatske i praktički se pomirila s tim da ne ide na SP.

- Ne razmišljamo o slovačkoj situaciji. Premda su u teškoj poziciji, i dalje su kvalitetna ekipa. Poštujemo ih, neće biti lako. Međutim, mi moramo gledati sebe i igrati svoju utakmicu. Pokušati osvojiti tri boda koja bi nas još više približila našem cilju - dodao je kapetan.

Veznjak Real Madrida istaknuo je kako je atmosfera u reprezentaciji sjajna čestitavši suigračima na odličnim predstavama koje su pružili u posljednjim susretima koje je propustio zbog ozljede. Sjajnu atmosferu očekuje i u Gradskom vrtu.

- Uvijek se ugodno osjećamo u Osijeku. Atmosfera je ovdje uvijek fenomenalna, to nam puno znači i zbog toga volimo ovdje igrati.

Modrić je u posljednjem susretu protiv Cipra promašio jedanaesterac, no naglasio je kako je ponovno spreman preuzeti odgovornost.

- Naravno da sam opet spreman pucati penal, naravno, ako izbornik tako odredi. I. Li.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Uvijek se ugodno osjećamo u Osijeku. Volimo ovdje doći i igrati, kaže Modrić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike