Regija
"U NAŠEM ŠUMARKU" U ORGANIZACIJI CK-A "SIGMUND ROMBERG"

Belišćane iznenadila slikovnica na otvorenom
Objavljeno 10. listopada, 2021.
BELIŠĆE - Belišćane je ovih dana ugodno iznenadio najnoviji projekt Centra za kulturu "Sigmund Romberg" - u njihovu je gradu postavljena prva slikovnica na otvorenom nazvana "U našemu šumarku".



- Učenici 3.d razreda Osnovne škole Ivana Kukuljevića, pod stručnim vodstvom svoje učiteljice Karmen Soldo, izradili su ilustracije za slikovnicu prema motivima predstave za djecu "U našemu šumarku", autorice Ljiljane Silađi. Ta priča, koja govori o povezanosti čovjeka s prirodom i ovisnosti svih živih bića o okolišu koji nas okružuje, premijerno je izvedena na daskama belišćanskog kazališta prošle godine, u izvedbi Dječjeg dramskog ansambla Amaterskog kazališta Belišće, a tekst prve slikovnice na otvorenom napisala je Katarina Bošnjak - navodi ravnateljica belišćnskog Centra za kulturu Tea Glavica.



Cilj je projekta, organiziranog u suradnji s belišćanskim Društvom "Naša djeca", potaknuti najmlađe na čitanje, ali i na boravak na otvorenom. Slikovnica je postavljena na pješačkoj ruti od Centra za kulturu, odnosno škole, do Dječjeg vrtića, gdje će se moći pogledati do kraja listopada. L.A.
Možda ste propustili...

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

POTPORA OPĆINI KNEŽEVI VINOGRADI

Za novu općinsku zgradu 60.000 €

Najčitanije iz rubrike