Regija
ZAMRZNUTI DESERTI

7stars konkurira za "Hit proizvod"
Objavljeno 9. listopada, 2021.
Šest mjeseci testirali su slastice i nastalo je prvih 7 desertnih čašica, s kojima su počeli
VINKOVCI - Mlada vinkovačka obiteljska tvrtka 7stars, čije ručno rađene luksuzne zamrznute deserte, od krema do kolača i torti, već uvelike nude hoteli i restorani u Istri, Dalmaciji i Zagrebu, uvrštena je među osam finalista od nekoliko stotina prijavljenih projekta “Startaj Hrvatska!”, što su ga pokrenuli trgovački lanac Spar Hrvatska i Nova TV sa željom promoviranja uspješnih mladih ljudi, inovatora, startupovaca i poduzetnika. Najbolji će ponijeti titulu “Hit proizvod” i dobiti priliku za poslovnu suradnju s tim trgovačkim lancem te će svoj proizvod moći prodavati diljem Hrvatske, ali i na drugim tržištima, poput Slovenije i Austrije.

Marija Čulo, vlasnica brenda 7stars, podsjeća kako 7stars znači sedam posebnih, originalnih slatkih proizvoda, a njihovu “smrznutu” priču prati predan rad, s puno odricanja i pregršt ljubavi.

- Na ideju o otvaranju ovakve tvrtke došla sam spontano kada sam sa suprugom posjećivala međunarodne sajmove koji donose novitete u poslovnom svijetu i kada sam ugledala desertne čašice, u kojima sam vidjela priliku za vlastiti posao. Dvije godine maštala sam i razmišljala kako osmisliti posao, a onda sam se s prijateljicom prijavila za potporu i od HZZ-a preko mjere samozapošljavanja dobila potporu od 55 tisuća kuna, što nikako nije bilo dostatno za pokretanje samog poslovanja, pa smo uložili i svoj novac, ali je potpora bila dobra odskočna daska. Do danas smo razvili mnoštvo različitih desertnih delicija od najkvalitetnijih sastojaka i iz ruku iskusnih majstorica. Prvih šest mjeseci samo smo testirali nove slastice. Tada je nastalo prvih sedam desertnih čašica, s kojima smo službeno krenuli u prodaju. Zamrznute i luksuzne deserte 7stars najprije smo ponudili vinkovačkom i slavonskom tržištu. Ljeto prve godine pokazalo se posebno isplativo, kada smo u Istru dopremali i dvije palete deserata tjedno - kaže o svojim početcima Marija Čulo.



Miroslav Flego
Za izbirljiva nepca
Marija Čulo kaže kako je originalnom recepturom i sastojcima vrhunske kvalitete šest marljivih žena uspjelo stvoriti deserte jedinstvena okusa i izgleda pa je 7stars kolače dovoljno izvaditi iz zamrzivača i držati tri sata u hladnjaku na +4 celzija, nakon čega su spremni impresionirati i najizbirljivija nepca, što se pokazalo diljem Hrvatske, od Istre do Zagreba.

Možda ste propustili...

BRINUT ĆE SE O 36 STARIJIH OSOBA

Ugovori o radu i bicikli za 6 žena

U BARANJU STIGLA JOŠ JEDNA NAGRADA

Baranjski bećarac je Simply the Best

Najčitanije iz rubrike