Mozaik
HIT OSJEČKE HIT FACTORY

Kornelija izdala spot za "Sami protiv svijeta"
Objavljeno 9. listopada, 2021.

Mlada pjevačica, šesnaestogodišnjakinja Kornelija, pred kojom je sjajna glazbena budućnost, predstavlja videospot za pjesmu "Sami protiv svijeta". Riječ je o pjesmi koja se već drugi tjedan nalazi među 20 najemitiranijih na HR Top 40 listi, a u kojoj Kornelija spaja zvuk 80-ih i energiju pop-punka. Glazbu i tekst pjesme u kojoj Kornelija progovara o aktualnim problemima s kojima se danas susreće njezina generacija potpisuje osječki autorsko-producentski tim Hit Factory, dok je za moderan aranžman i produkciju u skladu sa svjetskim trendovima zaslužan ZETZ.


Danas u Hrvatskoj prevladava mišljenje kako mladi većinom ne vide svoju budućnost ovdje te da svoj životni put planiraju nastaviti u inozemstvu. Kornelija, kao mlada tinejdžerica ne želi da se takvo stanje nastavi i zato u svojoj pjesmi poziva i apelira na mlade da se udruže i dignu svoj glas u obranu svojih interesa i bolje budućnosti. "Samo kada smo jedinstveni i kada smo zajedno, nitko nam ne može ništa", poručila je Kornelija.

Kornelija ima mnogo planova vezanih uz nastupe na festivalima, a isto tako najavljuje izlazak svog prvog albuma sljedeće godine. "Vjerujem da će moja nova pjesma ponoviti uspjeh koji sam postigla s prethodna dva singla. Sljedeće godine planiram nastupiti na CMC festivalu, za koji moj tim i ja u pripremi imamo odličnu pjesmu te se nadamo da će to biti veliki korak naprijed u mojoj karijeri. Također, do kraja iduće godine svakako planiram objaviti svoj prvi album, što me izuzetno raduje", rekla je Kornelija za kraj. T.K.

Možda ste propustili...

U SUSRET PREMIJERI FILMA

Spot Kultur Shocka

POPULARNA SARAJEVSKA GRUPA

Zabranjeno pušenje rasplesalo Osijek

U NOVOJ SERIJI “THOSE ABOUT TO DIE” ROLANDA EMMERICHA

Hopkins kao car Vespazijan

Najčitanije iz rubrike