TvObzor
NOVA TV: DRUGA SEZONA ‘‘DAR MARA‘‘

Novi likovi koji će dodatno začiniti radnju humoristične serije
Objavljeno 8. listopada, 2021.

Nova sezona donosi brojne novosti, a u Dizmovo stižu i brojni novi likovi koji će dodatno začiniti radnju ove popularne humoristične serije. Tako ćemo, među ostalima, glumca Petra Burića, kojeg gledatelji pamte kao Matu iz serije ‘’Kud puklo da puklo’’, već večeras u prvoj epizodi nove sezone humoristične serije ‘’Dar Mar’’ vidjeti u ulozi misterioznog stranca Gabrijela.O svom povratku na set Nove TV Petar Burić kaže: ‘’Kao da sam došao poslije godinu dana. Prošlo je pet godina. Zapravo svi smo se pitali kako je vrijeme prošlo, ali jest baš brzo, ali ja se osjećam tu stvarno kao kod kuće.’’

U ulozi njegova brata Rafaela gledat ćemo Tomu Medvešeka koji će se sada prvi put na setu naći sa svojim bratićem Pavlom Fabijanom Medvešekom. Gabrijelovu i Rafaelovu sestru tumači mlada glumica Magdalena Živaljić. No ovo su samo neki od novih likova koje će gledatelji imati priliku upoznati kroz nove nastavke, dok će i neki stari doživjeti svoje preobrazbe.

Dada, koju tumači glumica Katarina Madirazza, doživljava veliku transformaciju u novoj sezoni. Njezin lik se nenadano vraća iz Afrike te nakon neugodne situacije na putu spašava je upravo spomenuti markantni misteriozni stranac, čije ime ne saznaje. 

Ne propustite pogledati i kako se Dizmovo sprema za Željkovo i Milenino vjenčanje. Svi su pozvani osim Mikulića, na koje je Jure, budući direktor Ilijine firme, potpuno zaboravio. Beba nadolijeva ulje na vatru, otkriva da Mikulići i Brkljače imaju i više razloga za kavgu, a tiče se prošlosti. Kao šlag na tortu, Ilija hvata Suzanu i zeta Branka u lascivnoj situaciji.

U međuvremenu, Dino i Nino hvataju kradljivca auta, te otkriju da je to njihova mama – Ružica. Moli ih da obave prljavi zadatak za nju, trebaju samo “prevesti” auto od točke A do točke B. Nino se protivi, ali na bratov nagovor kreću u akciju. Mile iz novina doznaje za “briselski incident” u kojemu je glavni akter hrvatski diplomat, uvjeren je da je riječ o Kruni, ali Boženi to ne pada na pamet. Istovremeno Željka nakon slučajne otmice zatočenog drži simpatična obitelj sitnih kriminalaca koji zapravo pokušavaju skupiti novac za operaciju bolesne Anđele, a potom i njezina braća Gabrijel i Rafael silom prilika postaju novi stanovnici Dizmova. Rafo se odlučuje provozati ukradenim autom od Ilije, ali ga hvata policija, završava pod Boženinim nadzorom.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

THE WEEKND: DAWN FM (XO/REPUBLIC)

Nisi ti jedini na svijetu

SERIJA THE UNDERGROUND RAILROAD

Užasavajuće putovanje kroz američko srce tame

Najčitanije iz rubrike