Ekonomija
OD 14. DO 16. LISTOPADA SAJAM HORECA ADRIA U OPATIJI

Predstavlja se više od 70 izlagača
Objavljeno 7. listopada, 2021.
Sajam opreme za hotele, ugostiteljstvo i kuće za odmor HoReCa Adria održava se od četvrtka, 14., do subote, 16. listopada, i predstavlja više od 70 izlagača i više od 250 vodećih brendova opreme za turističke objekte. Najavili su to u priopćenju iz Sajma HoReCa Adria.

Kako nadalje stoji u priopćenju: "Nakon izazovne turističke godine i sezone koja je za mnoge bila iznad očekivanja, u Opatiji se i ove godine održava HoReCa Adria, sajam posvećen opremanju turističkih objekata, koji okuplja vodeće dobavljače i partnere za turistički sektor. Kroz tri dana održavanja sajma svi hotelijeri, restorateri i ugostitelji, vlasnici apartmana, vila i kuća za odmor, imat će jedinstvenu priliku na jednome mjestu pronaći sve potrebno za opremanje svojih objekata, te uživo razgledati novitete koji stižu od vodećih europskih i svjetskih brendova."

- Nakon dugo vremena sajam HoReCa Adria prva je prilika za susret uživo svih ljudi koji se bave turizmom na Kvarneru, u Istri, ali i cijeloj Hrvatskoj s njihovim dobavljačima i poslovnim partnerima. Osim za sklapanje poslova i dogovora za predstojeću sezonu vjerujemo da će to biti dobra prilika i za susret s kolegama i prijateljima iz struke. U samom izlagačkom programu, koji obuhvaća najbolje brendove u opremanju turističkih objekata, željeli smo prezentirati sve ono što je aktualno u svijetu, nove i moderne tehnologije i trendove - najavio je direktor sajma Adriano Požarić.

Izlagački program obuhvaća profesionalnu hotelsku i ugostiteljsku opremu, sitan inventar i potrošni materijal, namještaj za unutarnje i vanjske prostore, dekore i uređenje, tende i zaštitu od sunca, sredstva i alate za održavanje čistoće i higijene, kao i rezervacijske sustave te tehnološka rješenja usmjerena na optimizaciju poslovanja u turizmu. Ukratko, sve ono potrebno za opremanje ili renovaciju hotelske sobe, restorana ili kuhinje, uređenje interijera apartmana ili kuće za odmor. Sajam je u četvrtak, 14., i petak, 15. listopada, otvoren od 10 do 18 sati, a u subotu, 16. listopada, od 10 do 16 sati. Ulaz na sajam je besplatan uz registraciju za poslovni posjet te je omogućen svima uz predočenje COVID potvrde ili negativnog rezultata brzog antigenskog testa, koji se može besplatno napraviti na mjestu događaja.Z.Rupčić
Novi trendovi i tehnologije
Sajam je projekt časopisa Turizam info, pokrenut s ciljem da na jednom mjestu spoji dobavljače iz sektora turizma s hotelijerima, vlasnicima apartmana, restoraterima, ugostiteljima i svima ostalima koji se bave turizmom, a koji će na sajmu moći vidjeti nove trendove i tehnologije te razmijeniti iskustva. Organiziran je uz pokroviteljstvo i uz podršku Grada Opatije, Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice grada Opatije.

Možda ste propustili...

KUPCIMA NA RASPOLAGANJU VIŠE OD 65.000 PROIZVODA U OSAM PRODAJNIH KATEGORIJA

U PEVEX-u 15 % popusta na sve cijene

PROGNOZE TRANSFORMACIJA KRIZE SE NIŽU JEDNA ZA DRUGOM I NE NAZIRE IM SE KRAJ

Zašto će se neke tvrtke u idućih šest godina ili spasiti ili uništiti?

Najčitanije iz rubrike