Tehno
XPG

Predstavlja memorijski modul
Objavljeno 1. listopada, 2021.
DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 s certifikatom ROG kompatibilni su i s matičnim pločama koje podržavaju Intel XMP 2.0 za lako overklokiranje bez potrebe za odlaskom u BIOS.DDR4 RGB memorijski modul koji je certificirao brend Republic of Gamers (ROG), posebno je konfiguriran za rad s matičnim pločama ROG za beskompromisne performanse u igrama, podržava i Intel XMP za jednostavno overklokiranje i nudi RGB osvjetljenje za dojmljivo uživanje u igračkim naslovima.



DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 s certifikatom ROG prošli su stroge ROG-ove testove overklokiranja i kompatibilnosti, osiguravajući optimalne performanse s matičnim pločama ROG Intel DDR4. To znači da korisnici proizvoda ROG mogu uživati u izvrsnim performansama do 3600 MHz i petpostotnom unaprjeđivanju takta bez bojazni oko kompatibilnosti. DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 s certifikatom ROG kompatibilni su i s matičnim pločama koje podržavaju Intel XMP 2.0 za lako overklokiranje bez potrebe za odlaskom u BIOS. Za uživanje u igrama DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 s certifikatom ROG imaju programibilno RGB osvjetljenje koje se može lako kontrolirati preko aplikacije ROG AURA SYNC. RGB osvjetljenje usklađeno je s diskretnim i elegantnim dizajnom modula koji karakteriziraju jednostavni obrisi i čiste linije.



DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 s certifikatom ROG načinjeni su od čipova velike kvalitete pa nude maksimalnu kvalitetu i pouzdanost. Za dodatno ugodno korištenje modul dolazi s doživotnim jamstvom. DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 s certifikatom tvrtke ROG bit će dostupni u dvokanalnom kompletu (2 x 8 GB). M.R.
Najčitanije iz rubrike