Regija
GRAD BELIŠĆE I TZ NAGRADILI VLASNIKE NAJOKUĆNICA I BALKONA

Najljepša okućnica Katice Komaromi
Objavljeno 27. rujna, 2021.
BELIŠĆEU belišćanskoj Turističkoj zajednici održana je ovogodišnja dodjela nagrada za najuređenije prostore na području grada Belišća i prigradskih naselja. Novčanu nagradu od 1000 kuna osvojila je Katica Komaromi iz Belišća za najuređeniju okućnicu, Melita Jurkić Zečević iz Belišća za najuređeniji balkon dobila je 750 kuna, a nagrada od 2000 kuna ide u ruke mještana Gorice Valpovačke koja je najuređenije prigradsko naselje. Za najuređeniju obiteljsku okućnicu dodijeljene su dvije druge nagrade od po 750 kuna, i to Bistrinčanima Aleksandri Grgić i Branku Trniniću, te dvije treće nagrade od po 500 kuna, koje su dobili Ivan Grubić iz Belišća i Nataša Milković iz Bistrinaca. Nagradu od 500 kuna i drugo mjesto za najuređeniji balkon osvojila je Gordana Strugačevac iz Bocanjevaca, a treću nagradu od 250 kuna njezina sumještanka Jasmina Strugačevac. Umjetničke slike, kao utješne nagrade, dodijeljene su Marici Runac, Nevenki Vezmarović, Dragici Galinović, Božici Strugačevac te Branku Horvatu.

Natječaj za najuređeniju okućnicu, balkon i prigradsko naselje raspisan je u sklopu akcije “Volim Hrvatsku”, a proveli su ga Grad Belišće i belišćanska Turistička zajednica.

Za ocjenjivanje najljepših bile su zadužene zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković, direktorica TZ Belišća Mirjana Klen i gradska pročelnica Antonija Andrašek Barić. Uručujući im nagrade i priznanja, zamjenica Vučković zahvalila je svojim sugrađanima koji ne štede trud, vrijeme i novac kako bi Belišće i prigradska naselja učinili što ljepšima, ne samo sebi nego i svima koji posjećuju ovaj grad.L.Aničić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NOVA ZGRADA U OKVIRU RHP-A

Krov nad glavom sljedeće godine dobit će 21 obitelj

2

ZA PET HEKTARA TREBA TRI DANA

Ivan Dugaja sije pšenicu sijaćicom koju vuku - konji

3

„SINOVI RAVNICE“ - STOŽERNA SNAGA OBRANE ŽUPANJSKE POSAVINE

Obilježena 30. obljetnica osnutka 131. brigade HV-a