Sport
IVAN FIOLIĆ NAKON SJAJNOG PREMIJERNOG POGOTKA U DRESU OSIJEKA

Pobjeda nad Šibenikom je baš ono što nam je trebalo prije derbija s Hajdukom
Objavljeno 26. rujna, 2021.
Nakon što je jedan igrač Šibenika pogriješio, činilo se kako je Ivan Fiolić loše primio loptu, koju je predaleko gurnuo u "for". Međutim, kada je stigao do nje, na oko 25 metara od Rogićevih vrata, odapeo je loptu i pogodio suprotni gornji lijevi šibenik kut. Već sada, možemo reći, kako će ovo sigurno biti pogodak koji će kandidirati za najljepši u HNL sezoni 2021./2022. Bio je to ujedno i premijerni Fiolićev pogodak u bijelo-plavom dresu.

- Ja sam prije svega jako sretan što smo s jako teškog gostovanja odnijeli tri boda i to bez primljenog pogotka. Šibenik je vrlo kvalitetan i neugodan suparnik i ovakva pobjeda nam je baš ono što nam je trebalo prije derbija s Hajdukom sljedeći tjedan.

Uz to, Osijek je sada nanizao tri pobjede. Uz dvije prvenstvene pobjede protiv Gorice i Šibenika, slavili su i u Kupu kod Bednje.

- Dajemo svi maksimum na treninzima. Svi igrači od prvoga do zadnjega i taj trud se mora isplatiti.

Teško je pronalazio riječi za svoj prekrasni pogodak.

- Ma najvažnija su tri boda. Sretan sam naravno kada se zabije pogodak, ali još sam sretniji kada se pobijedi.

Nije Fioliću strano "odapeti" i pogoditi izvana. Često je to radio u karijeri.

- Vjerujem da će biti takvih situacija još, ali kao što sam rekao: danas ja, sutra netko drugi.

Fiolić je inače zamijenjen tijekom stanke između dva poluvremena. Nakon prekrasnog pogotka i vodstva Osijeka, razlog ne bi smjela biti slabija igra?

- Protiv Gorice sam osjetio aduktor i sada sam negdje u 15.-20. minuti osjetio bol, ali sam stisnuo zube do kraja prvog poluvremena. Zaključio sam da sam nastavio riskirati sigurno bi patila momčad tako da sam reagirao na ovaj način. Vidjet ćemo u ponedjeljak kakva je situacija, nadam se da nije nešto strašno.

Vjerujemo kako će biti spreman za derbi s Hajdukom. Kojem su se bijelo-plavi okrenuli onoga trenutka kada su napustili Šubićevac.

- To je prava poslastica. Svi volimo takve utakmice. Derbiji su najljepše utakmice i ovim putem pozivam navijače da nas bodre i kada je teško, a mi ćemo im se odužiti našom borbom i igrom, zaključio je Fiolić.


Krešimir Lacković
Možda ste propustili...

BROKERI OTVARAJU POLUFINALE DOIGRAVANJA ZA PRVAKA

Ishod posljednje utakmice ne bi se smio ponoviti u Osijeku

BEZ SENZACIJE U VINKOVCIMA

Ovo na kraju i nije loš rezultat

Najčitanije iz rubrike