Sport
VESLAČKA REVIJA NA DRAVI KOD OSIJEKA

Puna promenada
pozdravila Sinkoviće
Objavljeno 26. rujna, 2021.

U nedjelju je tradicionalna Miholjska regata na Dravi kod Osijeka kojom Veslački klub Iktus obilježava kraj još jedne sezone, a dan ranije je po prvi puta održan Iktus Challange, revija na koju je došao najbolji dvojac na svijetu, svjetski i olimpijski prvaci, braća Valent i Martin Sinković.  Bilo je lijepo vidjeti veliki broj Osječana koji su stigli na promenadu ne želeći propustiti nastup uživo zlatne braće Sinković, ali i ostalih dobrih veslača.

- Bilo je lijepo. Lijepo je vidjeti toliko ljudi, a i dobro je da populariziramo veslanje u Hrvatskoj, da dođu klinci, da vide koliko je lijep ovaj sport i da nas bude što više, poručio je Valent Sinković u Osijeku.

U subotnjoj reviji na Dravi nije se veslala klasična utrka na 2000 metara, samci i dvojci bez kormilara su na Iktus Challengeu odradili 500 metara, a osim Sinkovića nastupili su i najbolji osječki veslači Anton i Patrik Lončarić, Ivan-Ante Grgić te David Šain. Veslao je i mađarski olimpijac u samcu Bendeguz Petervari-Molnar. U revijalnim utrkama rezultat je u drugom planu, ali treba spomenuti kako je u utrci samaca pobijedio Valent Sinković, ispred brata Martina, dok su u „dvojcu bez“ na cilj prvi stigli Anton i Patrik Lončarić. I. Liović

Možda ste propustili...

NIŠTA OD NASTUPA NA EUROPSKOM MALONOGOMETNOM PRVENSTVU

Koronavirus zaustavio Osijek na putu do španjolskog Luga

SPEKTAKULARNA PRIREDBA U OSIJEKU

Mikulić i Milinković slavili sa sugrađanima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SPEKTAKULARNA PRIREDBA U OSIJEKU

Mikulić i Milinković slavili sa sugrađanima

2

SLAVONSKI DRUGOLIGAŠKI DERBI PRIPAO OSJEČANIMA

"Bijelo-plavi" Bjelobrđanima nanijeli peti poraz u nizu

3

OČEKIVANA POBJEDA U KUTINI

Navijači Moslavine nakon susreta pozdravljali igrače NEXE-a