Crna kronika
KOD NEKADAŠNJEG KINA NARODNI U OSIJEKU

Noćni sudar u Strossmayerovoj ulici
Objavljeno 24. rujna, 2021.

U sudaru koji se dogodio u Strossmayerovoj ulici u petak oko 21,45 sati nije bilo teže ozlijeđenih, no na oba automobila nastala je veća materijalna šteta. Kako je jedan od automobila završio na tramvajskoj pruzi, došlo je do kraćeg prekida tramvajskog prometa u smjeru Zelenog Polja.

Kako neslužbeno doznajemo, oba automobila kretala su se Strossmayerovom ulicom prema Višnjevcu. Nakon prelaska raskrižja s Kanižlićevom ulicom, iz još neutvrđenog razloga, došlo je do udara prednjeg desnog dijela Škode Octavije u stražnji lijevi dio Opel Corse. Od siline naleta Škoda je u nekontroliranom kretanju prešla dvije lijeve kolničke trake i zaustavila se na tramvajskoj pruzi, dok je Corsa, kojoj je slomljen stražnji desni kotač, te karoserija s lijeve bočne i stražnje strane, ostala u desnoj prometnoj traci prema Višnjevcu.

Kako je riječ o frakventnoj gradskoj ulici, za vrijeme očevida prometni su policajci naizmjenično propuštali vozila prema Višnjevcu, odnosno središtu Osijeka. Točni uzroci nezgode znati će se po okončanju očevida. M.Bugarić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike