Mozaik
PRVI GLAZBENI FESTIVAL MEĐUNARODNOG PROGRAMSKOG PROFILA OD POČETKA PANDEMIJE

Europavox Zagreb 24. i 25. rujna, u Tvornici Kulture
Objavljeno 24. rujna, 2021.
Prvo izdanje Europavox festivala Zagreb održat će se u petak i subotu, 24. i 25. rujna 2021. godine, u Tvornici Kulture, i predstaviti deset glazbenih sastava iz deset različitih zemalja u čast europske kulturne raznolikosti. Prvi glazbeni festival međunarodnog programskog profila od početka pandemije označava dugoočekivani povratak međunarodnih glazbenih gostovanja u Hrvatsku, a vrata Tvornice Kulture otvaraju se u 19h.

U petak, 24. rujna 2021., u sklopu prvog dana Europavox festivala Zagreb, s početkom programa u 20h nastupit će Balkan Taksim, heptagram, KOIKOI, nemanja i Damir Imamović. Drugi dan prvog izdanja Europavox festivala Zagreb u subotu, 25. rujna, također s početkom programa u 20h, u Tvornicu Kulture stižu YellowStraps, Koala Voice, Timid Kooky, Super Besse i The Psychotic Monks.

Jednodnevne ulaznice za Europavox festival po cijeni od 99 kuna te dvodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 149 kuna u prodaji su putem službenog INmusic festival webshopa. Europavox festival Zagreb održava se u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH te uz obvezno predočenje digitalne COVID potvrde, ili važećeg negativnog brzog antigenskog ili PCR testa, ili dokaza o preboljenju unutar šest mjeseci. Uz ulaznicu i digitalnu COVID potvrdu na ulazu je potrebno predočiti i identifikacijski dokument. T.K.
Možda ste propustili...

VLASNICI AUTOPRAONICA TRLJAJU RUKE

Saharski pijesak “okupirao” Atenu

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

U NASTOJANJU DA SMANJI GUŽVE KOJE GUŠE GRAD NA KANALIMA

Venecija uvela prvu naplatu ulaska za turiste

Najčitanije iz rubrike