TvObzor
SAMO LAGANO

Nova emisija Zabavnog programa HTV-a subotom popodne
Objavljeno 24. rujna, 2021.

Jesenska shema Hrvatske televizije donosi i novu emisiju u produkciji Zabavnog programa HTV-a pod nazivom "Samo lagamo". Urednica emisije Maja Tokić izrazila je zadovoljstvo pokretanjem još jedne subotnje emisije na HTV2 te nam je otkrila: - Emisija "Samo lagano" izvedenica je emisije "Kod nas doma", koja ima već petu sezonu emitiranja. Nadamo se da će vikend-verzija emisije izazvati jednak interes naših gledatelja i zato od ovoga tjedna u svoje rasporede upišite "Samo lagano" – poručila je Maja.



U emisiji će gledatelji moći vidjeti reprizne rubrike i reportaže koje su se tijekom godine premijerno emitirale u tjednim emisijama "Kod nas doma". Spektar tema obuhvaća svu širinu i slojevitost svakodnevnog života: što nas čini sretnima, a što nesretnima, od tema novog braka ili rastave, partnerskih, prijateljskih, roditeljskih odnosa, uređenja doma, zdravih stilova života, putovanja, dobrih i loših navika, profesionalnih ostvarenja do duhovnosti, hobija, mode, tjelesnog i duševnog zdravlja. Kroz emisiju će gledatelji upoznati osobe koje nas nadahnjuju i čine ovaj svijet ljepšim mjestom za življenje. Cilj je zabaviti gledatelje te ih pokušati rasteretiti svakodnevice i dati im neke korisne i praktične savjete.

Scenaristica i jedna od urednica emisije je i Silva Skender, koja nam je otkrila da je nakon svih ovih godina provedenih u Dječjem programu silno veseli što sada igra i za ekipu ovog novog projekta Zabavnog programa. - Uz sjajan tim i samo dobre priče, pravi je užitak raditi na ovoj emisiji, jer od samog početka sve teče samo lagano, pa se nadam da će i gledatelji jednako uživati gledajući emisiju – rekla je Silva Skender.

Dio tima emisije je i dugogodišnja novinarka Hrvatske televizije Mirna Dvoršćak, koja se ovaj put našla u voditeljskoj ulozi.- Drago mi je da sam dio tima koji radi emisiju #samolagano jer emisija ima jedan cilj, pozvati ljude da uspore u ovim sumanutim vremenima i opuste se uz fantastične reportaže po kojima je emisija "Kod nas doma" poznata. Mislim da je emisija savršen poziv na ležerno subotnje popodne koje bi vam - budite oprezni - moglo popraviti raspoloženje – poručuje Mirna.

U prvoj emisiji, koja je na rasporedu u subotu, 25. rujna, u 16.30 gledatelji će saznati koja je poveznica selfija, estetske kirurgije, jednog samohranog oca, ormara Ivana Dečaka, torbi od papira i bračkog vitalca. Naizgled nikakva! Ipak, vežu ih fine niti sjajno ispričanih priča, odlični sugovornici, kreativnost, duhovitost i osmijesi koje će vam izmamiti kada ih pogledate.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

Najčitanije iz rubrike