Osijek
ŠRK "LINJAK" IZ JOSIPOVCA

Organizirali Memorijalni kup Stevana Trubana Vukovarca
Objavljeno 22. rujna, 2021.
Športski ribolovni klub Linjak Josipovac organizirao je prošlog vikenda na vodi u Vladislavcima Memorijalni kup Stevana Trubana Vukovarca. U natjecanju je sudjelovalo osam ekipa s ukupno 32 natjecatelja. Prvo je mjesto osvojila ekipa Bjelica Mece, drugo Dea Sport Vukovar, a treće je pripalo ekipi NNRRK Esseker. Seniori domaćina zauzeli su peto, seniorke osmo mjesto, a u kategoriji pojedinačno seniori u sektoru A treći je bio Saša Grujić iz Linjaka Josipovac.

Seniorsku žensku ekipu Linjaka činile su Željka Radić, Borna Grujić i Ljiljana Martan, a mušku Saša Grujić, Slaven Klasiček i Mijo Mučel. Kapetan muške ekipe bio je Marko Roguljić, ženske Ivan Martan, a volonteri u provedbi natjecanja bili su Josip Brodar, Tomislav Varžić i Božidar Klasić.

- Dosadašnji Kup Linjak Upravni odbor odlučio je preimenovati u čast i spomen volonteru udruge Stevanu Trubanu, preminulom 21. listopada prošle godine. Poznatiji po nadimcima Stevo i Vukovarac, koji je dobio kao dragovoljac Domovinskog rata, bio je sudionik obrane Vukovara, zarobljen 18. studenoga 1991. na Mitnici te je proveo devet mjeseci u logoru Srijemska Mitrovica. Svoje domoljublje živio je i nakon rata u smislu požrtvovnog rada s mnogim generacijama djece i mladih josipovačkog Linjaka, gdje je osiguravao ribolovnu opremu i prijevoz natjecateljima - kaže tajnik Marko Perković. D.P.
Možda ste propustili...

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

ISTRANI DOŠLI PO NAŠA ISKUSTVA

Razmjena iskustva dviju europskih regija sporta

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

Najčitanije iz rubrike