Mozaik
TAMBURAŠKI SASTAV POTPISAO UGOVOR S CROATIA RECORDSOM

Fijaker objavio novu pjesmu "Nebo boje vina"
Objavljeno 23. rujna, 2021.

Tamburaški sastav Fijaker iskusna je skupina glazbenika koja već trinaest godina njeguje i stvara narodnu i starogradsku glazbu. Uz velik broj zapaženih nastupa, snimili su tri studijska albuma - "Kao vjetri sjeverni", objavljen 2012. godine, "Par koraka od meraka", dvije godine poslije, i "Hrvatski lovče, dobra ti kob", snimljen 2016. u suradnji s Hrvatskim lovačkim društvom, a sve pod okriljem izdavačke kuće Croatia Records.



"Nebo boje vina" novi je singl kojim Fijaker nastavlja suradnju s hitmejkerom Mirkom Šenkovskim Geronimom, koji potpisuje glazbu i tekst. Aranžman je posložio Goran Rusan, a pjesmu producirao Željko Nikolin. Iza videospota, u kojem glavne uloge tumače Maja Barić i Zdravko Šinjori, stoji Mario Šulina iz Produkcije Nova.

 


- Nakon jedne od mnogih neprospavanih noći svanula je najljepša zora koju sam vidio u životu. Zagledan u to prelijepo prostranstvo, malo sam bio vrijedan pa sam napisao ovu pjesmu. Da smo bili u ribolovu, pjesma bi se zvala ‘Nebo boje crvenperke‘, ali smo, na svu sreću, pili vino tako da je pjesma dobila naziv "Nebo boje vina" - rekao je autor Mirko Šenkovski Geronimo.



Objavom nove pjesme Tamburaški sastav Fijaker najavljuje i dugoočekivano studijsko izdanje, a tom je prigodom potpisan ekskluzivni ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records. T.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

2

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

3

HELIKOPTER ZA POVIJEST

Posljednja poruka Ingenuityja, kraj leta iznad Marsa