Sport
NASTAVAK KRIZE CIBALIJE

Vinkovčani bez trenera i bodova
Objavljeno 20. rujna, 2021.

Nogometaši Cibalije doživjeli su treći uzastopni poraz. Nakon Jaruna i Sesveta, bolje od Vinkovčana bilo je i Dugopolje, koje je slavilo na svom stadionu Hrvatskih vitezova 2:1. Vinkovčani su u Dugopolje doputovali bez svoga trenera Petra Tomića, koji je imao vjenčanje, pa je momčad vodio bivši prvotimac Andrej Kerić. Vršitelj dužnosti trenera napravio je neke izmjene u momčadi. Umjesto vratara Runje, među vratnice je postavio Filipa Kovačevića, a u prvih 11 zaigrao je i Adam Nikolić, Cibalia nije izgledala loše na otvorenju utakmice. No domaći su prvi poveli, u 22. minuti, kada je strijelac bio Karabatić. I drugo poluvrijeme su dobro otvorili gosti, što im se, za razliku od uvoda utakmice, isplatilo. Kazneni udarac iznudio je Bajić, a strijelac s bijele točke bio je Diyoke za izjednačenje rezultata. Što do kraja susreta Cibalia nije sačuvala. Kazneni udarac dosuđen je i u kaznenom prostoru Cibalije, a Maganjić je bio siguran s udaljenosti od 11 metara. Cibalia je vrlo nisko, a u srijedu gostuju u Bijelom Brdu u šesnaestini finala Kupa. K.L.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

DUGOPOLJE *2 (1)

CIBALIA *1 (0)

DUGOPOLJE - Stadion Hrvatskih vitezova. Gledatelja: 200. Sudac: Patrik Kolarić (Čakovec). Strijelci: 1:0 Karabatić (21.), 1:1 Diyoke (55.-11m), 2:1 Maganjić (63.-11m). Žuti kartoni: Ćubelić (Dugopolje), Nikolić, Tomašević, Filipović, Bajić) (Cibalia). Crvenih kartona nije bilo.

DUGOPOLJE: Silić, Mornar, Čerina, Kurtović, Karabatić (od 80. Kuliš), Jenjić, Čubelić, Javorčić (od 57. Grozdanovski), Bašić, Rodić (od 57. Maganjić) i Brnić.

CIBALIA: Kovačević, Nikolić (od 64. Mešanović), Tomašević, Laštro, Išasegi, Pušić, Pavlak (od 46. Diyoke), Filipović (od 82. Oršolić), Bajić (od 72. Bubnjar), Jazvić, Jelić (od 72. Perić-Komšić).



Najčitanije iz rubrike