Regija
OBNOVILI VATROGASNE GARAŽE I DOM, NABAVILI VOZILA

DVD Feričanci proslavio je respektabilnih 130 godina
Objavljeno 20. rujna, 2021.
FERIČANCI



Pokaznom vježbom i svečanom sjednicom Dobrovoljno vatrogasno društvo Feričanci obilježilo je 130. godišnjicu postojanja. Na sjednici je izvješće o radu podnio tajnik Josip Bilandžić, pripremivši povijesni presjek o radu društva, dodavši da DVD Feričanci danas ima 24 operativca koji su spremni za sve intervencije, te da su obnovljene varogasne garaže i dom, a nabavljena su i nova vozila.

Čestitke na velikom jubileju vatrogascima uputio je načelnik Marko Knežević, istaknuvši kako je Općina Feričanci prepoznala i podržava rad društva.

DVD-u na uspjehu da opstane 130 godina čestitali su i na predanom radu vatrogascima i vatrogaskinjama zahvalili osječko-baranjski dožupan Josip Miletić i predsjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije Zdenko Čarapar.

Predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić pohvalio je rad DVD-a Feričanci. ‘‘Bili ste tri puta prvaci države, a taj natjecateljski uspjeh nastavio se i u novije vrijeme. Prisutni ste na natjecanjima i na osposobljavanjima. To je za svaku pohvalu‘‘, rekao je Gašić.

Među uzvanicima na svečanoj sjednici bili su i izaslanik zapovjednika Hrvatske vatrogasne zajednice Dalibor Rihtarić i zapovjednik VZ-a OBŽ-a Zdravko Cvenić, a svečanosti su nazočila i brojna prijateljska društva.

U prigodi velikog jubileja podijeljena su priznanja najzaslužnijima. S. Fridl
Možda ste propustili...

SELO PRED IZUMIRANJEM S 23 STANOVNIKA

Asfalt u Kladavac stigao prekasno - ljudi su otišli

ZASELAK KOJI NI GOOGLE “NE PREPOZNAJE”

Zvjerinjak makadamom na glasovanje do Svetoblažja

Najčitanije iz rubrike