Crna kronika
TRAGIČNA PROMETNA NESREĆA NA DARUVARSKOM PODRUČJU

Bračni par poginuo na motociklu
Objavljeno 20. rujna, 2021.
Bračni par iz Virovitice smrtno je stradao u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 19.20 sati u Končanici kod Daruvara. Kako doznaje lokalni Mojportal, 49-godišnji motociklist poginuo je nakon naleta na srnu, a liječnici su 40 minuta reanimirali njegovu 42-godišnju suprugu, no nažalost, ozljede su bile preteške. Supružnici su članovi virovitičkog Moto kluba Kumovi.

- Dolaskom do kućnog broja 68, na cestu je iskočila srna te je došlo do udara prednjeg dijela motocikla u srnu, nakon čega je 49-godišnjak prešao na lijevi kolnički trak, gdje je došlo do udara motocikla u prednji dio automobila koji je iz suprotnog smjera vozio 72-godišnjak. Od udara 49-godišnjak je pao s motocikla na "haubu" auta, a 42-godišnja putnica pala je preko automobila na kolnik. Od zadobivenih su ozljeda na mjestu događaja obje osobe na motociklu preminule. Vozač automobila je alkotestiran te je utvrđena koncentracija alkohola od 0,24 promila, a zbog zadobivenih ozljeda on i njegova 66-godišnja putnica su prevezeni vozilom hitne pomoći u Opću bolnicu Bjelovar, gdje su zadržani na liječenju - doznajemo iz PU bjelovarsko-bilogorske. Zbog očevida cesta je bila zatvorena za sav promet od 19.45 do 00.30 sati, a promet se odvijao zaobilaznim pravcima.

Prijatelji iz Moto kluba Kumovi objavili su kratku objavu na svojim stranicama na društvenoj mreži. "Prijatelji naši Vitomir i Katarina Bubnjić, neka su vam lake nebeske ceste. Iskrena sućut obitelji i moto klubu." S.Lacić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike