Sport
OSIJEK II DOMAĆIN U BIJELOM BRDU

Radotić traži agresivniji pristup
Objavljeno 18. rujna, 2021.
Kao bosi po trnju proveli su se nogometaši Osijeka II na gostovanju u Zagrebu tijekom tjedna. Dubrava Tim kabel nanijela im je prvi, ali bolan, drugoligaški poraz ove sezone. Prilika za iskupljenje stže u nedjelju, kada će bijelo-plavi biti domaćini Croatiji iz Zmijavaca. To "domaćini" treba shvatiti uvjetno jer će taj susret biti odigran u Bijelom Brdu, s obzirom na to da istog dana prva momčad bijelo-plavih igra u Gradskom vrtu protiv Gorice.

- Iako smo domaćini, sve će biti čudno jer igramo u Bijelom Brdu, na umjetnoj travi. Nije to podloga na kojoj smo "kod kuće", ali to nije nikakvo opravdanje. Ne smije nam se ponoviti anemija koju smo iskazali u susretu s Dubravom. Takvo izdanje svoje momčadi više ne bih volio vidjeti. Kada smo agresivni i odlučni, možemo pobijediti svakoga. Croatija je suparnik koji zaslužuje respekt, jer je riječ o momčadi koja uvijek ima određene ambicije, a sposobna je svakome nanijeti štetu. Od svoje momčadi očekujem povratak starim navikama kada je u pitanju pristup, a to bi nam trebalo donijeti novu pobjedu - rekao je Tomislav Radotić, trener Osijeka II.

Vjerojatni sastav: Krijan, Jozić, Barišić, Bakula, Cvijanović, Hanuljak, Stranput, Omerović, Pudić, Kuprešak, Branšteter.

Susret Osijek II - Croatia igra se u nedjleju na stadionu u Bijelom Brdu s početkom u 15.30. D.Keler
Možda ste propustili...

MŽNL OSIJEK - VINKOVCI

Vardarac u stotoj do sva tri boda

PAKET24 PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Vinkovčani ipak nisu pomogli NEXE-u

Najčitanije iz rubrike