Sport
MŽNL "OSIJEK-VINKOVCI"

Olimpija i Tomislav (L) i
dalje bez osvojenog boda
Objavljeno 16. rujna, 2021.

Poslije prekjučerašnjih utakmica šestog kola nije bilo promjena na samom vrhu kojeg i nadalje drže neporaženi Baranjci iz Meca i Kneževih Vinograda. S tim da potonji ima jedan remi sa starta sezone, nakon čega su nanizali pet pobjeda i najavili da su spremni za velike stvari.



Posljednji na niski Borca bili su Babogredci koji pokraj tamošnjih bazena nisu imali mnogo šansi. Najuvjerljiviji je, međutim, Radnički iz Meca, gdje je sve bodove ostavio i solidni Višnjevac. "Radnici" predvode karavanu i sad su povećana meta konkurenciji. Do prije dvije etape Otok je bio na vrhu, ali je vezanim gostujućim porazima pao na šestu poziciju. Tamo ga je spustio bobotski Borac kojem su trebali bodovi za bijeg od najugroženijih, tako da je sada atmosfera mirnija budući da su oni ostali u kući. Nikako ih nema na kontu osječke Olimpije koja je ostala zadnja poslije novog domaćeg poraza, sada od Mladosti koja je došla do pedesetpostotnog učinka. Najavivši odlazak plijena za Satnicu Đakovačku u ranoj fazi igre i potom ju s još dva pogotka posve usmjerivši na svoju stranu. Bodovno je neupisan ostao i Tomislav iz Livane koji je u Jarmini poveo, ali su zatim nogometaši Borinaca zabili šest komada nanijevši momčadi iz Livane novu katastrofu i dodatne brige, a sebe promovirali prilično visoko. Sve je bliže vrhu i prošlosezonski valpovački trećeligaš koji je očito uhvatio četvrtoligaški ritam, donijevši bodove iz Komletinaca. U Cerni nije bilo pobjednika, vinkovački Dilj imao je prednost, ali je Tomislav zadržao bod u kući. Nogometaši HAŠK Sokola slavili su na svom terenu u Starim Jankovcima, u prizemlju je ostao županjski Radnički ostavljajući bodove u Grabovcu, gdje je istoimeni domaćin bio uvjerljiv zabivši pet komada i krenuvši uzlaznom putanjom. D.Lekšan


Standings provided by SofaScore LiveScore
REZULTATI 6. KOLA
Rezultati 6. kola: Tomislav (Cerna) - Dilj (Vinkovci) 1:1, Radnički (Mece) - Višnjevac 2:0, Borac (Bobota) - Otok 3:1, Borac (Kneževi Vinogradi) - Šokadija (Babina Greda) 3:0, Grabovac - Radnički (Županja) 5:2, Slavonac (Komletinci) - Valpovka (Valpovo) 0:3, HAŠK Sokol (Stari Jankovci) - Zrinski (Bošnjaci) 2:0, Borinci (Jarmina) - Tomislav (Livana) 6:1 i Olimpija (Osijek) - Mladost (Satnica Đakovačka) 0:3.

Parovi 7. kola
Radnički (Ž) - Slavonac, Valpovka - Tomislav (C) i Otok - Borac (KV) igraju sutra (subota), od 16.30 sati, kada počinju i nedjeljne utakmice: Mladost - Grabovac, Višnjevac - Borac (B), Šokadija - Borinci, Tomislav (L) - HAŠK Sokol, Zrinski - Olimpija i Dilj - Radnički (M).

Možda ste propustili...

OSASUNA ŠPANJOLSKI KLUB

Budimir će biti spreman za EP

IZABELA LOJNA UOČI SUSRETA SA SPLIĆANKAMA

Pobijedimo li Hajduk, jedna ruka nam je već na trofeju

Najčitanije iz rubrike