Sport
NOGOMETNA LIGA PRVAKA

Brozu nagrada, Modriću pljesak
Objavljeno 16. rujna, 2021.
Utakmicama u skupinama A - D kompletirano je prvo kolo Lige prvaka. Dva su dvoboja privukla više pozornosti, a u oba su važnu ulogu imali i hrvatski nogometaši. Ante Rebić postigao je u 42. minuti pogodak za 1:1, no njegov je Milan na Anfieldu ipak poražen od Liverpoola, 3:2. Real Madrid odnio je bodove sa San Sira golom Rodryga (89.), a na terenu su bila tri hrvatska reprezentativca. Luka Modrić ispraćen je pljeskom u 80. minuti, kod Intera je do 55. igrao Ivan Perišić, a Marcelo Brozović odradio je punu minutažu te bio proglašen igračem utakmice.

- Pojedinačne nagrade malo znače ako na kraju izgubite. Nedostajalo nam je samo jedno, a to je pogodak. Što reći kad ovako izgubiš utakmicu... Odlično smo odigrali prvo poluvrijeme, trebalo je biti 3:0, a na kraju smo primili pogodak koji u Ligi prvaka ne smiješ primiti. Nema razlike između Intera i Real Madrida, ali ako ne zabiješ gol, na kraju ćeš izgubiti utakmicu. Svidjelo mi se kako smo igrali, kako smo se bez straha suprotstavili Realu, nedostajao je samo pogodak - rekao je Brozović.

Od naših igrača nastupili su još Marin Pongračić (od 70. za Borussiju D.) i Joško Gvardiol (od 81. za RB Leipzig).

Rezultati: Club Brugge - PSG 1:1, Manchester City - RB Leipzig 6:3 (skupina A), Atletico Madrid - Porto 0:0, Liverpool - Milan 3:2 (B), Bešiktaš - Borussia (D) 1:2, Sporting - Ajax 1:5 (C), Šerif - Šahtar 2:0, Inter - Real Madrid 0:1 (D). G.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike