Mozaik
MATRIX: USKRSNUĆA

Četvrti nastavak kultnog ZF serijala
Objavljeno 16. rujna, 2021.

Prošlo je gotovo 18 godina otkad smo se posljednji put uključili u ovu simuliranu stvarnost koja je publiku i struku oduševila impresivnim vizualnim efektima, slojevitom, zahtjevnom pričom koja kombinira filozofiju, religiju, etiku i tehnologiju. Prikaz distopijske budućnosti u kojoj je čovječanstvo zarobljeno u simuliranoj stvarnosti, Matrici, koju su stvorili strojevi koji su se pobunili protiv čovječanstva oduševio je gledatelje davne 1999. godine.



Matrix je svojom složenom radnjom, uvelike inspiriranom filozofijom, gledatelje prisilio na drukčiju vrstu sudjelovanja u filmu – na promišljanje o osobnim stvarima, identitetu, postojanju i moralnim pitanjima koja nikada nisu bila toliko aktualna kao danas, u vremenu u kojem živimo.

Novi film ponovno okuplja izvorne zvijezde. Keanu Reeves je u ulozi Nea, a Carrie-Anne Moss u ulozi Trinity. U ostalim im se ulogama pridružuje zvjezdana postava: Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas, Christina Ricci, Telma Hopkins, Eréndira Ibarra, Toby Onwumere, Max Riemelt, Brian J. Smith i Jada Pinkett Smith.

"Matrix: Uskrsnuća" na velika platna u distribuciji Blitz filma dolazi ovog prosinca.
Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

OSMI PUT U SLAVONSKOM BRODU

CMC 200 Slavonija fest: Parni valjak

Najčitanije iz rubrike