Sport
ZANIMLJIV TRODNEVNI PROGRAM NA HIPODROMU PAMPAS

Nikad brojnije i uglednije društvo
Objavljeno 16. rujna, 2021.
Od petka do nedjelje na lijepo uređenom hipodromu Pampas Konjički klub Osijek organizator je Adriatic Challengea, u sklopu kojeg će se održati i finale Croatia Cupa u preponskom jahanju. Okupljaju se svi uzrasti, od kadeta i juniora, preko mladih jahača, do seniora, a to znači da će se na Pampasu tijekom tri dana odvijati gotovo cjelodnevna konjička natjecanja u preskakanju prepona.



Program počinje u petak u 10 sati, a poslijepodne je utakmica u kojoj će prepone biti postavljene na 130 cm i koja je za Pokal Marjana Jukića. U subotu je vrhunac utakmica finala Croatia Cupa za seniore na visini prepona od 135 cm. U nedjelju se također kreće od 10 sati, pretposljednja utakmica bit će za Pokal Osječko-baranjske županije, a natjecanje se zatvara tradicionalnom i cijenjenom priredbom za Pokal grada Osijeka, u kojoj će grla i njihovi jahači preskakati prepone na visini od 140 cm.



Jahačice i jahači u ovim su se pandemijskim vremenima zaželjeli natjecanja, pa je dolazak na Pampas najavilo nikad brojnije i uglednije društvo. Osim Hrvata organizatori će dočekati i odlične preponaše iz BiH, Slovenije, Mađarske, Srbije, Makedonije i Finske, a ovogodišnji nagradni fond Adriatic Challengea je 45.000 kuna. Tih 45 tisuća kuna rasporedit će se na sedam utakmica koje ulaze u nagradni fond natjecanja.



Ovaj trodnevni hapenning konjičkog sporta na osječkom Pamapasu nikako ne bi trebalo propustiti. I. Li.
Možda ste propustili...

OTVORENO PRVENSTO HRVATSKE ZA PARAATLETIČARE

Županović bio drugi, ali nije posve zadovoljan

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana