Mozaik
URBAN FEST OSIJEK 17. I 18. RUJNA

Objavljen raspored svirki oba dana kao i upute za testiranje na licu mjesta
Objavljeno 16. rujna, 2021.

Urban fest Osijek će se 17. i 18. rujna 2021. održavati u prostoru Stare pekare u Tvrđi. Objavljen je raspored svirki za oba dana festivala. U petak, 17. rujna, festival u 20 sati otvara mlada osječka grupa Vanja i Nešvil funk, nakon kojih u 21 sat na pozornicu stiže još jedan mladi osječki raper, Manda, koji će napraviti dobrodošlicu traperima iz KUKU$ Klana koji kreću sa svirkom u 22 sata. Nakon zagrebačkih trapera publiku će od 23.15 dodatno zagrijati megazgodni Kandžija i Gole žene, a prvi dan na glavnoj pozornici festivala zaključit će legende urbane kulture i scene Balkana, gospoda Ajs Nigrutin i Timbe, i to od 00.45.



Subota, 18. rujna, nastavlja se s istim osjećajem u grudima i na drugim mjestima, ali u ponešto drukčijem ritmu. Pljeskom se u 20 sati dočekuju osječki punk-grungeri Igla i Ziherice, od 21 sat publika će uživati u nevjerojatnom izričaju Aklee Neon. Nešto posve drukčije kreće u 22 sata, kad će se praviti šutka uz Gužvu u 16-ercu, a od 23.25 publika će se moći prepustiti grupi Pips, chips i videoclipsu da je nosi svojim bezvremenskim hitovima. Priča će se zaključiti uz Repetitor koji počinje u 00.45 i diže na razinu od koje nema spavanja.

Za spavanje neće biti ni vremena jer će se paralelno odvijati i elektronski stage u prostoru nekadašnjeg kluba Epic. U petak, 17. rujna, očekuje nas od 23 sata DnB-Trap Takeover. Nastupaju poznata i jaka imena drum&bass scene u Hrvatskoj - Kula, Logics, Leeks i Trapverse. Svake godine elektronski stage pokazuje koliko je elektronska scena jaka u našem gradu. U subotu, 18. rujna, drugog dana festivala, elektronski stage već tradicionalno preuzima TRAUM. Svjetska imena, a ujedno i naša iz Osijeka, Insolate i Volster imat će još jedan odličan nastup, a pratit će ih Kolek3k i Phrasal.

Ulaznice za UFO mogu se kupiti preko sustava Entrio online te u Dancing bear poslovnici u pothodniku u Osijeku. Festivalska ulaznica košta 80 kuna u pretprodaji, dok ju na ulazu nećete moći kupiti. Dnevna ulaznica u pretprodaji košta 60 kuna, a na ulazu 80 kuna.

Sukladno s aktualnim mjerama epidemiološke zaštite i odlukama Stožera civilne zaštite RH, svi posjetitelji koncerta prilikom ulaza u koncertni prostor moraju prikazati EU digitalnu COVID potvrdu. Osim potvrde, važeći će biti i negativan test ne stariji od 48 sati koji će biti moguće odraditi i na licu mjesta. Testiranje na ulazu festivala bit će moguće napraviti od 18 sati, a cijena je 60 kn. Testiranje je moguće samo uz kupljenu ulaznicu za Urban Fest Osijek. T.K.
Testiranje na ulazu

festivala bit će moguće napraviti od 18 sati, a cijena je 60 kn

Najčitanije iz rubrike