Osijek
NA FERIT-U 15. I 16. RUJNA

Go STEM sajam i Dan otvorenih vrata
Objavljeno 14. rujna, 2021.
Radi popularizacije znanosti i povezivanja osnovnoškolske i srednjoškolske nastave iz STEM područja s visokoškolskom inženjerskom nastavom, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija organizira "Go STEM sajam" u srijedu, 15. rujna, od 10 do 17 sati u prostorima FERIT-a u Trpimirovoj 2b.

"Go STEM sajam" donosi interaktivne radionice iz temeljnih područja (matematika, fizika) i primijenjenih inženjerskih područja (elektrotehnika, energija i očuvanje okoliša, elektronika, automatika, računarstvo i informacijske tehnologije). Voditelji radionica su nastavnici i asistenti iz temeljnih prirodoslovno-matematičkih i primijenjenih inženjerskih područja svih FERIT-ovih zavoda koji će polaznicima omogućiti aktivno sudjelovanje u provedbi eksperimenata, poučiti ih nekim inženjerskim vještinama te približiti primjenu novih modernih tehnologija.


Paralelno s ovim događajem, 15. i 16. rujna na FERIT-u će se održati i Dan otvorenih vrata i dan karijera, gdje će studenti imati priliku upoznati predstavnike 50 tvrtki koje će održati prezentacije, odgovarati na pitanja te razmijeniti znanja i iskustva sa svim sudionicima. I.A.
Možda ste propustili...

OD PONEDJELJKA PRELAZAK DRAVE SAMO PREKO CESTOVNOG MOSTA

Pješački most zatvara se zbog rekonstrukcije, radovi gotovi do ljeta iduće godine

“Sunce”, Društvo za psihološku pomoć iz Osijeka

Psihološka pomoć za roditelje

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NA GROBLJIMA PONOVNO AKTUALNE KRAĐE

Krade skupe i bogatije
aranžmane i premješta
ih na grob svog brata

2

PLATILI EKSKURZIJU, A OSTALI KOD KUĆE

U agenciji ne znaju kada će vratiti novac roditeljima

3

GRAD OSIJEK I EU CENTAR

Obrazovanje za Python developera