Sport
KOŠARKAŠI S DRAVE TESTIRAJU FORMU PROTIV SUBOTIČANA

"Generalka" pred početak sezone
Objavljeno 14. rujna, 2021.
Još jedna prijateljska, pa kreće napokon i borba za bodove. Košarkaši Vrijednosnica Osijek danas (17 sati), u Gradskom vrtu dočekuju subotički Spartak, klub koji participira u Prvoj srpskoj ligi. Bit će to svojevrsna "generalka" pred početak HT Premijer lige, Subotičani stižu pet dana prije prvog službenog podbacivanja u novoj sezoni.

- Priželjkivao sam da dva posljednja ogleda napokon odigramo u najjačem mogućem sastavu. No, ozljeda je izbacila iz stroja Nekića, tako da ćemo nakon utakmice s Pečuhom i protiv Spartaka igrati nekompletni. Šteta, važan nam je svaki igrač u rotaciji, ali valjda ćemo u ligu krenuti bez zdravstvenih problema - kaže trener košarkaša s Drave Marko Mandić.

Upisala je prije tri dana njegova momčad i prvu pobjedu u pripremama, nakon pet poraza (jedan i u Subotici), Brokeri su se lako obračunali s nedoraslim mladićima iz Pečuha (116:63). Priželjkivao je trener jaču provjeru, dobio je lakši trening, ali danas ipak čeka mnogo ozbiljniji takmac. Takav je i potreban, jer znamo da se roster jedinog slavonskog predstavnika u elitnom razredu kompletirao tek deset dana prije otvaranja sezone, stoga su nužne utakmice za uigravanje. Ipak, poželjni su i što kvalitetniji protivnici, jer u subotu stiže Sonik Puntamika. Bilo bi dobro dočekati Zadrane s kvalitetno odrađenom generalnom probom. N.B.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike