Osijek
ANTUNOVAC I IVANOVAC

Završena sanacija Kolodvorske ulice
Objavljeno 13. rujna, 2021.
Nekoliko je prometnica na području općine Antunovac temeljito rekonstruirano unatrag godinu dana, a načelnik Davor Tubanjski ističe kako ne staju s građevinskim radovima te vrste. Naime, nakon obnove ceste u Dugoj ulici u Ivanovcu, uspješne provedbe projekata rekonstrukcije i sanacije nerazvrstanih cesta u Crkvenoj ulici u Ivanovcu te u Ulici Tina Ujevića u Antunovcu, završen je i projekt sanacije nerazvrstane ceste u Kolodvorskoj ulici u Antunovcu.

- Ukupna je vrijednost projekta 531.725 kuna, od čega su nepovratna sredstva sufinanciranja Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine u iznosu od 91.052,29 kuna. Tijekom ove sanacije građevinari su obnovili i sanirali 300 metara ceste širine tri metra, čime je znatno podignuta sigurnost i udobnost odvijanja prometa - kaže antunovački načelnik.

Najavio je Tubanjski i da nastavljaju s osiguravanjem sredstava za projekte podizanja razine kvalitete javnih komunalnih usluga te ujednačavanja komunalnog standarda na području cijele općine Antunovac, što znači da ih očekuju rekonstrukcije preostalih cesta u naseljima. D. Pejić
Najčitanije iz rubrike