Sport
KOD PREDSJEDNIKA

Hvala vam za sve što činite za domovinu
Objavljeno 11. rujna, 2021.
Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je osvajače medalja na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020. te izaslanstvo Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) i Hrvatskog paraolimpijskog odbora (HPO), a tom je prilikom HOO-u dodijelio i Povelju Republike Hrvatske za 30. obljetnicu rada i djelovanja.

- Ne znam jeste li se, kada ste počeli trenirati davnih godina, odnosno u mladosti, vodili mišlju i osjećajem osobne ambicije, obiteljske ambicije, želje da učinite nešto za sebe ili za svoju domovinu, ali ovo zadnje ste zaista učinili. Sve ste nas jako razveselili, pratili smo što radite - poručio im je predsjednik Milanović, koji je izrazio žaljenje što nisu prisutne i druge natjecateljice i natjecatelji koji su bili Tokiju, a nisu osvojili medalje.

Primajući ovo priznanje predsjednik HOO-a Zlatko Mateša rekao je da sa zahvalnošću prima Povelju u ime svih onih koji su proteklih trideset godina diljem svijeta nosili slavu hrvatskog sporta i koji su doveli do toga da je Hrvatska po broju medalja ispred mnogih drugih velikih i bogatijih zemalja.
Možda ste propustili...

EUROPSKO GIMNASTIČKO PRVENSTVO

Srbić i Ude u finalu, Aurela sustigao umor

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

Najčitanije iz rubrike