Regija
DOKAZALI SE I PRILIKOM NEDAVNE POPLAVE

DVD Zoljan proslavio 75 godina rada
Objavljeno 6. rujna, 2021.
ZOLJAN



Svečanom sjednicom u organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Zoljan, a pod pokroviteljstvom Grada Našica obilježena je 75. obljetnica uspješnog rada DVD-a.

Predsjednik Željko Ptiček i tajnik Franjo Pavlović, koji je podnio izvješće o proteklih 75 godina djelovanja DVD-a Zoljan, istaknuli su kako će društvo nastaviti obuku i edukaciju vatrogasaca te uređenje vatrogasnog doma.

Predsjednik Županijske vatrogasne zajednice Zdenko Čarapar čestitao je DVD-u Zoljan godišnjicu te zahvalio mladim generacijama vatrogasaca koji svojim angažmanom ulijevaju nadu u budućnost društva, dok je predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić istaknuo kako DVD Zoljan radi na ponos lokalne zajednice.

Uspješnih 75 godina DVD-u Zoljan čestitao je saborski zastupnik Hrvoje Šimić te poželio da novo vodstvo vodi računa o opremi, ulaganju u kadrove i vatrogasni dom.

Veliki jubilej DVD-u Zoljan čestitao je i gradonačelnik Krešimir Kašuba.

– Vatrogastvo u Zoljanu krasi bogata povijest i zajedništvo, a posebna vrijednost je što ste obiteljski povezani uz DVD. Kolika je važnost vatrogasaca vidjelo se u Zoljanu prilikom nedavne poplave – istaknuo je Kašuba.

Za uspješan rad zaslužnim zoljanskim vatrogascima dodijeljene su spomenice i medalje, a istaknutim pojedincima i podupirateljima Društva zahvalnice. S.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike