Dome slatki dome
UREĐENJE DOMA

Začinite svoju kupaonicu bojama
Objavljeno 2. rujna, 2021.
Industrijski izražaj dat će slavine, rasvjeta i okviri zrcala u crnoj mat boji

Sve do nedavno zidne i podne pločice bile su elementi kojima smo uvodili različite boje u kupaonicu, a sanitarna oprema bila je bijela i nenapadna. Trendovi se mijenjaju - uvedite boje u sanitarnu opremu i kupaonica će dobiti posve novi izražaj i ljepotu.



Različiti stilovi


Kada, umivaonik, WC školjka ili bide više nisu bijeli. Želite li biti u trendu, uvedite boje i među te elemente i povežite ih sa zidnim oblogama. Uz igru bojama, kombinirajte i stilove - industrijski, rustikalni i retro. Bit ćete oduševljeni novim izgledom kupaonice. Vrlo moderna boja bijela kave, siva ili obloga u strukturi drva dat će potpuno novi izražaj kadi. Iste boje odaberite i za umivaonik kako biste složili skladnu cjelinu. U istim bojama kombinirajte i tuš-kadu.

Želite li naglasiti industrijski izražaj, birajte slavine, rasvjetu, okvire zrcala i noge kupaoničkog elementa u crnoj mat boji.

Za nešto profinjeniji ugođaj kombinirajte te elemente s nježnijim bojama, poput roza ili svjetloplave, a sve začinite detaljima u kamenu. Na taj će način vrlo moderni industrijski stil biti prigušen.

Za prirodni ugođaj obvezno koristite umivaonike od kamena i elemente sa izraženom strukturom drva. Prirodni stil, osim što je u trendu, odlično pristaje prostoru kupaonice, u kojem se trebamo opuštati. Možete ga kombinirati s retrostilom u temi pločica.

Slavine boje bakra


Želite li naglasiti rustikalni stil, obvezno uvedite grubu drvenu dasku kao nosač umivaonika. Umivaonik odaberite u nekoj od trendovskih boja, a slavine u boji bakra. To će biti vrlo opuštajuća kombinacija koja će privući pozornost! Kupaonički element postaje kreativna igra oblika, boja i materijala. Neka igra ogledala i visećeg ormarića postane zanimljiva igra koju ćete stilski povezati s baznim elementom umivaonika. Slavinu obvezno povežite s bojama elemenata namještaja. WC školjku i bide obvezno povežite s ostalim elementima u prostoru. Velik izbor boja i oblika zadovoljit će svaki odabrani stil. Zelenilo, rasvjeta i dekorativni predmeti su obvezni pa začinite vašu priču na osobit način!



Jasminka Knežević
Dizajn
trendovi u

sanitarnoj opremi

Tekstilna oprema
Odabir tekstilne opreme u kupaonici također znatno utječe na atmosferu u prostoru, stoga povežite ručnike i podne tekstilne obloge u zanimljivu kompoziciju. Poslužite se kontrastima ili povezivanjem, ovisno o veličini samog prostora.

Možda ste propustili...

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

Najčitanije iz rubrike