Tehno
SCHNEIDER ELECTRIC

Microsoftov Partner 2021.
Objavljeno 27. kolovoza, 2021.
Schneider Electric, predvodnik u automatizaciji i digitalnoj transformaciji upravljanja energijom, objavio je kako je proglašen Microsoftovim Partnerom godine 2021. kao vodeća kompanija u stvaranju promjena u segmentu održivosti poslovanja. Priznanje prepoznaje Schneiderov utjecaj u postavljanju i ostvarivanju ciljeva dekarbonizacije korisnika primjenom EcoStruxure softverskih rješenja koja se temelje na Microsoftovim tehnologijama.



U razdoblju od 2018. do 2020. godine Schneider Electric je svojim korisnicima uštedio 134 milijuna tona emisija CO2, a krajem prvog tromjesečja ove godine ta brojka narasla je na 276 milijuna tona. Grupa je u veljači ove godine dobila i priznanje organizacije Corporate Knights - proglašena je najodrživijom korporacijom svijeta zato što pomaže svojim klijentima u ostvarivanju postavljenih ambicioznih ciljeva borbe s klimatskim promjenama. Uporabom portfelja softverskih rješenja EcoStruxure, koja se temelje na najrazvijenijoj varijanti Microsoftove Azure platforme, Schneider pomaže organizacijama u postavljanju, postizanju, mjerenju i izvještavanju, na znanstvenim istraživanjima utemeljenih ciljeva dekarbonizacije i na taj način doprinosi poboljšanju njihovih prihoda.



Tim priznanjem Schneider Electric je od Microsofta nagrađen i za razvoj sveobuhvatne strategije održivog upravljanja energijom za tvrtku Blackstone, jedan od najvećih privatnih fondova za kapitalna (equity) ulaganja u svijetu. Kod njih je Schneider Electric implementirao svoje vrhunsko softversko rješenje EcoStruxure Resource Advisor, koje prikuplja i normalizira podatke o potrošnji energije i drugih režija, na svim razinama Blackstoneovog portfelja, od pojedinih investicija do regionalnih razina. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike