Tehno
PROJEKTI

Stigala je platforma Uplift.hr
Objavljeno 6. kolovoza, 2021.
Cilj platforme je pomoći mikropoduzetnicima te malim i srednjim poduzetnicima, kao jednom od temeljnih stupova domaćeg gospodarstva. Posjetitelji će na Uplift.hr pronaći više od 130 informativnih i edukativnih tekstova, više od 15 inspirativnih videozapisa, a sve će biti popraćeno aktivnom komunikacijom na društvenim mrežama. Također, stranica će se redovito ažurirati relevantnim istraživanjima, analizama i studijama. Među njima će biti i studije vezane uz mala i srednja poduzeća te turizam koje se u sklopu projekta razvijaju u suradnji s Ekonomskim institutom, Zagreb.

Za Uplift.hr sadržaj stvaraju i naši uspješni poduzetnici koji su odlučili podijeliti svoj put do uspjeha te stručnjaci sa svojim savjetima, a među njima su Igor Kundić, član Uprave Algebre, Nenad Nizić, predsjednik Grupacije jedinstvenih luksuznih hotela pri HGK, Ivana Medo Bogdanović, ravnateljica Dubrovačkih ljetnih igara, Gorana Barišić Bačelić, ravnateljica Tvrđave kulture Šibenik, niz vlasnika restorana iz grupacije JRE, uključujući Vjeku Bašića iz Konobe Boba i Borisa Šuljića iz Boškinca te brojni drugi sugovornici iz privatnog i javnog sektora. U sklopu platforme Uplift osmišljen je i poseban edukativ Online program u trajanju od 20 tjedana i ukupno 200 sati provodi Algebra, a edukacija počinje u listopadu ove godine.

Svi zainteresirani vlasnici mikro, malih i srednjih poduzeća iz područja turizma, ugostiteljstva, uslužnih i pripadajućih djelatnosti mogu do 9. rujna 2021. prijaviti sebe ili svoje zaposlenike na natječaj za stipendije putem obrasca dostupnog na Uplift.hr.M.R.


Jasminka Knežević
Najčitanije iz rubrike