Sport
JEDRENJE

Stipanović kao treći u finalni plov
Objavljeno 30. srpnja, 2021.
Tonči Stipanović napravio je odličan posao u završna dva plova klase Laser. U devetom, Splićanin se sa sedmim mjestom probio na treću poziciju koju je sačuvao i u zadnjem plovu, kada je bio deseti. Uoči plova za medalje u ponedjeljak Stipanović ima 74 negativna boda, tri više od drugoplasiranoga Tomasgaarda, dok na četvrtoj poziciji Cipranin Kontides ima 76 bodova. Vodi Australac Wearn sa samo 49 bodova.

Braća Fantele su sedmi plov u 49eru okončali kao 14., potom su bili treći, što im je najbolji plasman dosad, da bi u devetoj utrci ušli u cilj kao peti, ali su diskvalificirani zbog preranog starta. Sa 75 negativnih bodova Zadrani su 10. uoči posljednja tri plova, koji će odlučiti o ulasku u medal-race, a u kojem će se deset najboljih posada boriti za medalju po sustavu dvostrukih bodova. Zadnja tri plova u ovoj klasi održat će se u subotu.

Elena Vorobjeva ostala je u Laser radialu bez plasmana u plov za odličja te je svoje prve Olimpijske igre završila na dvanaestom mjestu od ukupno 44 natjecateljice. N.B. nNino Benčina
Možda ste propustili...

VRIJEDNOSNICE OSIJEK UPISALE TREĆU POBJEDU U HT PREMIJER LIGI

Igralo se na posljednju loptu, koja, na sreću domaćina, nije ušla