Sport
LIJEPA ATMOSFERA U GRADSKOM VRTU

Navijačka podrška na koju smo već i zaboravili
Objavljeno 30. srpnja, 2021.
Nogometno ozračje vratilo se u Gradski vrt. Oko 4000 navijača nazočilo je Osijekovoj pobjedi nad Pogonom. Sasvim pristojna brojka s obzirom na određena ograničenja (potrebne su COVID potvrde za ulazak na stadion, nap.a.), koja su na snazi. Posljednji put takav broj navijača skupio se krajem veljače 2020. godine, kada je na osječkom stadionu gostovao Hajduk. Bilo je to neko ljepše i normalnije vrijeme koje će se, vjerujemo, uskoro opet vratiti. Borba s pandemijom koronavirusa ispraznila je tribine, pa su slike navijačke podrške i pravih nogometnih atmosfera pomalo počele blijediti. No, ozračje koje je vladalo u Gradskom vrtu u susretu protiv Pogona brzo nam je vratilo sjećanje na te dane. Iako su apstinirali određeno vrijeme navijači nisu ispali iz forme. Posebno ne oni s istoka, koji su bili u punom elementu. Podrška je bila izražena i dolazila je tijekom cijelog susreta, a posebno je bila izražena u njegovoj završnici, kada su Poljaci očajnički pokušavali doći do izjednačenja. No, simbioza momčadi i navijača opet je bila jaka i vjerujemo kako je to tek početak te da će bijelo-plavi i u prvenstvu imati sličnu atmosferu na svom stadionu.

- Znali smo da ćemo imati pravu navijačku podršku čim im se dopusti ulazak na stadion. Bodrili su nas cijelu utakmicu, hvala im na podršci i nadamo im se i u sljedećim utakmicama - rekao je Nenad Bjelica, trener NK Osijek.


O, da! Ne da im se nadamo, nego se veselimo novim sličnim doživljajima i pravom nogometnom ozračju u Gradskom vrtu. D.Keler
DANAS TESTIRANJA ZA SLAVEN BELUPO
NK Osijek nastavlja s akcijom subvencioniranja antigenskih testova koji navijačima omogućavaju dobivanje COVID potvrde s kojom se može ići na utakmice. Tako će svi navijači koji nemaju potvrdu do nje moći doći ako danas obave testiranje od 9 do 12 sati u Ustanovi za zdravstvenu skrb dr. Špiranović, u Radićevoj ulici, na kućnom broju 54. Cijena subvencioniranih testiranja je 80 kuna. Inače, počela je prodaja ulaznica za susret sa Slaven Belupom, a i dalje traje prodaja Godišnjih pretplata (dosad je takvih ulaznica prodano 2151). Njih se može nabaviti danas od 12 do 18 sati, na blagajni istok, kao i u nedjelju na blagajnama istok i zapad, od 12 do 22 sata.

Možda ste propustili...

EUROPSKO PRVENSTVO U BOKSU

Veočić je krenuo pobjedom od 5:0

RUKOMETAŠI OSIJEKA PORAŽENI OD SESVETA

Nakon Kupa ligaški bodovi su imperativ

BROKERI OTVARAJU POLUFINALE DOIGRAVANJA ZA PRVAKA

Ishod posljednje utakmice ne bi se smio ponoviti u Osijeku

Najčitanije iz rubrike